Καλησπέρα και σε εσένα, ποια ρομ έχεις στην συσκευή ? Μπορείς να ανεβάσεις μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" ?
Xiaomi και Pokemon Go
- RedMi Note 3 Pro
-
-
το pokemon go το καταβάζεις κανονικά από το market και δωρεαν οπότε γιατί να το κάνεις με apk. το έχω κατεβάσει και δουλεύει κανονικά.
-
Πάντως βλέπω μέχρι την Κίνα έφτασε η μανία του παιχνιδιού.....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ωραίο παιχνιδάκι το πόκεμον go αλλα δεν νομίζω να κρατήσει πολύ ακόμα.
-
Καλησπερα παιδια. Λοιπον, οποιος παιζει το συγκεκριμενο παιχνιδι πανω κατω γνωριζει τι εγινε με το τελευταιο update και μπορει να εχει μια πληρη εικονα για το προβλημα που εχει δημιουργηθει. Για οσους δεν γνωριζουν η niantic στο τελευταιο update απαγορευσε σε ολες τις rootαρισμενες συσκευες να εχουν προσβαση στο παιχνιδι. Ενα μετρο για να κυνηγησει τους cheaters.
Δοκιμασα μια λυση που εχει γινει πολυ γνωστη στο internet με το magisk το οποιο κρυβει το root. Αποτελεσμα 0.
H ερωτηση λοιπον ειναι: Τι κανουμε τωρα; Εκτος απο την λυση να πατησουμε delete στο παιχνιδι.
Χρησιμοποιω την τελευταια ελληνικη dev. -
-
Ο/H kostsokale έγραψε:
Χρησιμοποιω την τελευταια ελληνικη dev.
-
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Το θέμα είναι μήπως υπάρχει λύση σε developer. Το ξέρω ότι με stable Θα δουλέψει γιατί δεν έχει root. -
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Αυτό το κάνω με factory reset μέσα από recovery και καπάκι Install την stable; -
Λύση με developer δεν γνωρίζω. Είναι το ίδιο πρόβλημα που είχαν κάποιοι παλαιότερα με το NovaGO που δε δούλευε σε rooted συσκευές.
Θα μπείς στο TWRP θα κάνεις wipe cache, wipe dalvik cache, wipe data και μόλις ολοκληρωθεί, install τη stable rom.
Πρόσεξε καθώς με το wipe data θα σου σβηστούν όλες οι εφαρμογές. -
Εγραψε ο λαλλας καπου μια λυση.νομιζω στο νημα της dev του gkalen
-
H λυση ειναι απλη...βγαζεις το super su... μεσα απο την εφαρμογη εχει επιλογη για clean up... μετα το pokemon go πεζει μια χαρα σε dev rom
tested σε Redmi 3 Pro!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα