@petros93 Ναι αυτό με το κινέζικο mi pc suite δοκίμασα να το κάνω αλλά μου βγάζει ένα παραθυράκι και βγάζει error λογικά γιατί είναι κόκκινο. Και επειδή έψαξα εδώ στο forum και έλεγε ότι χρειάζεται deep flash cable για να μπει σε edl mode και μπερδεύτηκα πολύ. Εκτός και αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που δεν τον βρήκα. Το κινητό το πήρα από εδώ Ελλάδα. Εάν μπορέσω να το επιστρέψω υπάρχουνε μαγαζιά εδώ που πουλάνε με official rom η όλα είναι από κινεζομάγαζα αγορασμένα;
Mi-5 και mi pc suite!
-
-
-
Γεια σας παιδιά. Αγόρασα ένα Xiaomi Mi5 πριν λίγες μέρες και ήρθε με unofficial rom 7.2.4.0.0 Έκανα το τεστ για να δω εάν είναι κλειδωμένο η όχι και μου έβγαλε
Device unlocked : False
Device critical unlocked : True
Είναι δηλαδή κλειδωμένο η όχι; Για να βάλω μια official stable rom πρέπει να ζητήσω από την σελίδα της Xiaomi να μου το κάνουνε unlock πρώτα; -
Ο/H Apexinio έγραψε:
Γεια σας παιδιά. Αγόρασα ένα Xiaomi Mi5 πριν λίγες μέρες και ήρθε με unofficial rom 7.2.4.0.0 Έκανα το τεστ για να δω εάν είναι κλειδωμένο η όχι και μου έβγαλε
Device unlocked : False
Device critical unlocked : True
Είναι δηλαδή κλειδωμένο η όχι; Για να βάλω μια official stable rom πρέπει να ζητήσω από την σελίδα της Xiaomi να μου το κάνουνε unlock πρώτα;
Κλειδωμένο είναι, δες εάν με ένα από τους τρόπους που περιγράφονται στο edl mode μπορείς να μπεις σε 9008 για να κάνεις flash με το miflash, κλικ εδώ ---> edl mode -
-
-
@NasDriver Το είχα ήδη κάνει disable από την πρώτη στιγμή που έκανα εγγραφή εδώ. Δεν ξέρω γιατί δεν με άφηνε.
-
Για τα mi5 γενικά είδαμε αν και δεν τα αναγνωρίζει στο Mi Pc Suite πως αν τα βάλουμε σε recovery (αυτό το μαμίσιο) και ανοίξουμε με το Mi Pc Suite πάνω δεξιά το update και μετά με πατημένο το Shift επιλέξουμε το R. Flash και επιλέξουμε την Ρομ που κατεβάσαμε (την official) από τον υπολογιστή μας τότε μπένει πανεύκολα η Ρομ και είμαστε μια χαρά και δεν είναι και δύσκολη διαδικασία !!!!
-
-
Είναι και πανεύκολη και ακίνδυνη
-
@mixaliscy Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πρέπει δηλαδή πρώτα να βάλω το κινητό σε recovery mode και μετά να κάνω αυτό που είπες; Και την official rom την κατεβάζω από εδώ; en.miui.com/download-299.html
Έχει σημασία εάν είναι η global ή η κινεζική; -
Για να ξεκλειδώσεις και ελληνική η Developer κινέζικη είναι ότι καλύτερο
Και ναι από εκεί την κατεβάζεις
Και ναι το κινητό πρέπει να είναι σε Recovery και συνδεδεμένο με τον υπολογιστή
Τα άλλα στα έγραψα. Όλα βήμα βήμα δεν έχει κάτι να χαθείς
Υπάρχει και οδηγός για το mi5s αλλά και για σας τα ίδια είναι, απλά άλλη ρομ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0