Διαφήμιση

[GTV-6.7.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/7 23:18)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • MIUI V8
  • Ο/H dendenden έγραψε:

@amalag
    Δεν είναι απαραίτητο να το απεγκαταστήσεις, αν δε το βλέπεις μέσα στο play store. Πάρε backup,κάνε εκκίνηση σε recovery mode, reset to factory defaults και μετά πέρασε ξανά τη rom. Λογικά θα εμφανιστεί ξανά το su και η συσκευή θα είναι root.

Backup πως κάνουμε? Εννοείς μέσω Mi cloud? Δεν έχω ξανακάνει σε android.

Kαι μετά λες εκκίνηση σε recovery mode, reset to factory defaults? Πως με τι πλήκτρα ? Υπάρχει κανένας οδηγός?

Συγνώμη αν σας έχω κουράσει,
    Ευχαριστώ.

Καταρχήν ποιά έκδοση της rom έχεις; Έχεις κάνει unlock bootloader;
    Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
  • λοιπον εχουμε κ λεμε:
    η νεα ρομ φαινεται πολυ γρηγορη.απο ένα γρηγορο τσεκαρισμα παρατηρησα οτι όλα βαινουν καλως εκτος από 2 πραγματάκια.
    1) ΔΕΝ αναβουν τα led ειδοποίησης
    2)ΔΕΝ υπαρχει το εικονιδιο του super su παρολο που είναι εγκατεστημενο στο κιν.Το παρατηρησα και κατά τη διαρκεια του φλασαρισματος οτι εγκατασταθηκε κανονικα κ φαινεται κ στα συμπιεσμένα αρχεια μου οτι υπαρχει.Επισης το rootchecker δειχνει οτι το κιν είναι ρουτ κανονικότατα.Πώς μπορω όμως να το εμφανισω κ στην επιφανεια εργασιας??
  • Ο/H apollo_il έγραψε:

λοιπον εχουμε κ λεμε:
    η νεα ρομ φαινεται πολυ γρηγορη.απο ένα γρηγορο τσεκαρισμα παρατηρησα οτι όλα βαινουν καλως εκτος από 2 πραγματάκια.
    2)ΔΕΝ υπαρχει το εικονιδιο του super su παρολο που είναι εγκατεστημενο στο κιν.Το παρατηρησα και κατά τη διαρκεια του φλασαρισματος οτι εγκατασταθηκε κανονικα κ φαινεται κ στα συμπιεσμένα αρχεια μου οτι υπαρχει.Επισης το rootchecker δειχνει οτι το κιν είναι ρουτ κανονικότατα.Πώς μπορω όμως να το εμφανισω κ στην επιφανεια εργασιας??
    Κανε factory reset για να δουλέψουν όλα χωρίς να επαναφέρεις τίποτα από το micloud
  • Διαφήμιση
  • Ο/H LeonTsi έγραψε:

Ο/H apollo_il έγραψε:

λοιπον εχουμε κ λεμε:
    Κανε factory reset για να δουλέψουν όλα χωρίς να επαναφέρεις τίποτα από το micloud
    δηλ ξανα όλα από την αρχη κ στησιμο κ εφαρμογες κτλ??:(((((((
    λεω να ξαναπερασω πρωτα τη ρομ παλι κ αν δεν δω επιλυση αναγκαστικα θα προχωρήσω σε αυτό που λες φιλε μου.σε ευχαριστω για την απαντηση σου.
  • Ο/H apollo_il έγραψε:

Ο/H LeonTsi έγραψε:

Ο/H apollo_il έγραψε:

λοιπον εχουμε κ λεμε:
    δηλ ξανα όλα από την αρχη κ στησιμο κ εφαρμογες κτλ??:(((((((λεω να ξαναπερασω πρωτα τη ρομ παλι κ αν δεν δω επιλυση αναγκαστικα θα προχωρήσω σε αυτό που λες φιλε μου.σε ευχαριστω για την απαντηση σου.
    Φιλε μου πάντα λέω κάτι που ξέρω και έχω δοκιμάσει και όχι ότι να ναι.... αυτό που λες το δοκιμασα 2 φορές αλλά τίποτα, με το που έκανα factory reset με στήσιμο από την αρχή όπως σου είπα λύθηκαν τα πάντα... οπότε άκουσε με για να τελειώσεις μία και έξω....
  • την πέρασα και εγώ στο Redmi_Note_4G όλα καλά και δείχνει να είναι γρηγορότερο
    το πρόβλημα σε έμενα είναι οτι δεν παίζει το google play store

τι έχω κάνει λάθος στην εγκατάσταση ??

• Ο/H emilmx έγραψε:

τασα και εγώ στο Redmi_Note_4G όλα καλά και δείχνει να είναι γρηγορότερο
    το πρόβλημα σε έμενα είναι οτι δεν παίζει το google play store

τι έχω κάνει λάθος στην εγκατάσταση ??

για δοκίμασε να την περάσεις άλλη μία φορά από πάνω γιατί και γω έχω το note 4g και δεν έχω τέτοιο θέμα.τ ο μόνο θέμα που έχω είναι ή μπαταρία που τρέχει νερό.......εσένα;;;;;;

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
  • μπαταριά δεν ξέρω ακόμα τώρα την πέρασα και το είχα στην μπριζα
    θα ξέρουμε σε 2-3 μέρες
    τη ξανά περνάω και βλέπω
  • Σε Mi Note την περασα απο χθες το βραδυ....ολα μια χαρα μεχρι τωρα....ευχαριστουμε ξανα παιδια....
  • έσβησα και ξανά πέρασα τη ρομ και τώρα δουλεύει κανονικά

ευχαριστώ για άλλη μια φόρα την άμεση απάντηση
  • Ο/H LeonTsi έγραψε:

Ο/H apollo_il έγραψε:

Ο/H LeonTsi έγραψε:

Ο/H apollo_il έγραψε:

λοιπον εχουμε κ λεμε:
    δηλ ξανα όλα από την αρχη κ στησιμο κ εφαρμογες κτλ??:(((((((λεω να ξαναπερασω πρωτα τη ρομ παλι κ αν δεν δω επιλυση αναγκαστικα θα προχωρήσω σε αυτό που λες φιλε μου.σε ευχαριστω για την απαντηση σου.
    Φιλε μου πάντα λέω κάτι που ξέρω και έχω δοκιμάσει και όχι ότι να ναι.... αυτό που λες το δοκιμασα 2 φορές αλλά τίποτα, με το που έκανα factory reset με στήσιμο από την αρχή όπως σου είπα λύθηκαν τα πάντα... οπότε άκουσε με για να τελειώσεις μία και έξω....
    εφτιαξαν τα led όταν ξαναπερασα τη ρομ αλλα το souper su αφαντο το ατιμο από τα εικονιδια! :P τεσπα αφου είναι ρουτ το τηλ κ δεν εχω θεμα με adaway κτλ θα το αφήσω ετσι για την ωρα κ όταν βρω χρονο ισως το στησω από την αρχη.σε ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια κ ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ κ στην ομαδα για την υπεροχη δουλεια τους!
  • Διαφήμιση
  • Ο/H emilmx έγραψε:

έσβησα και ξανά πέρασα τη ρομ και τώρα δουλεύει κανονικά

ευχαριστώ για άλλη μια φόρα την άμεση απάντηση
    να το έχεις ως αρχή πάντα όταν έχεις θέμα να κάνεις ένα πέρασμα ακόμα στην ρομ και το πιο πιθανό είναι πως θα φτιάχνει το οποίο πρόβλημα έχεις.

" Γεωπόνος”