μετα από τη βοήθειά του συνδρομητή μας lallas.gr πέρασα και γω αυτή την υπέροχη ρομ. Είναι νωρίς ακόμη αλλά επιτέλους έχω ελληνικά και όλα δουλεύουν τέλεια. Να ναι καλά το παλικάρι που ασχολήθηκε με το κινητό μου
[GTV-6.7.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/7 23:18)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@cal διορθώνεται με το Number Fixer. Περνάς το +30 σε όλες τις επαφές σου και είσαι οκ
Κατά τα άλλα, εμένα μου έλυσε το θέμα με το αθόρυβο που είχα.
Bρήκα και από που κάνεις custom πια στα theme.
Μπαταρία μόλις πέρασαth rom, δε μπορώ να πω ακόμα, αλλά στης περασμένης βδομάδας νομίζω ότι είχε διαφορά στην κατανάλωση (προς το χειρότερο). Διατηρώ μια επιφύλαξη όμως, γιατί συμπτωματικά άρχισα να παίζω πολύ στο γραφείο με facebook (από όπερα) κ snapchat, και όσο να το κάνεις, με τόση ώρα αναμένη οθόνη...
Dolby Atmos δεν έχει τώρα, και το συμπάθησα πολύ τη περασμένη εβδομάδα. Είδα και σε άλλους με το 3G ότι το έκανε. Περιμένουμε την επόμενη ή το περνάμε κάπως; (Διάβασα όλο το νήμα, αλλά παιδιά 24 σελίδες, σόρρυ αν μου ξέφυγε.)
Με την αυτόματη φωτεινότητα εμένα πάντα είχε θέμα σε όσες ρομ είχα περάσει v6, v7, v8 (4-5). Από τη στιγμή που το πατάω απλά μπαίνει σε μία στανταρ (50-80% ???) κ αυτό είναι. Π.χ. σε απόλυτο σκοτάδι, λάμπα δωματίου, και φουλ καλοκαιρινή λιακάδα έξω, είναι το ίδιο. Τι κάνουμε με αυτό;
Μπράβο κ πάλι σε όλους τους συντελεστές της προσπάθειας αυτής. -
Ο/H jimmydimo έγραψε:
Επειδή έχω διορθώσει κάποια χειροκίνητα, θα τα προσθέσει σε στυλ +30+3021022χχχχ ή έχει κάποια "ευφυία" και το καταλαβαίνει και όσα το έχουν ήδη, τα προσπερνάει;
10 + το +30
Έτσι αλλάζει όσα "νούμερα" έχουν μείνει με 10 ψηφία.. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H jimmydimo έγραψε:
Επειδή έχω διορθώσει κάποια χειροκίνητα, θα τα προσθέσει σε στυλ +30+3021022χχχχ ή έχει κάποια "ευφυία" και το καταλαβαίνει και όσα το έχουν ήδη, τα προσπερνάει;
Έτσι αλλάζει όσα "νούμερα" έχουν μείνει με 10 ψηφία..
-
Καλησπέρα , έχω το Red Mi Note 2 απο τον Ιανουάριο , επειδή δεν ήθελα να ασχολούμαι όλη την ώρα του είχα περάσει την ελληνική MUI 7 GTV 5.12.17 Dev , η οποία έδειχνε να τα πηγαίνει πολύ καλά με την μπαταρία και το έχω έτσι απο τότε , δέν έχω κανένα παράπονο τόσο καιρό με εξαίρεση τα widgets του καιρού τα οποία δεν λειτουργούν σωστά αν τα βάλεις στην αρχική οθόνη .
Είπα σήμερα να ρίξω μια ματιά αν έχει πάρει upgrade σε android 6 και ενώ απογοητεύτηκα , λέω να περάσω την Mui 8 που δείχνει να είναι ενα σοβαρό upgrade/redesign τουλάχιστον .
Οι απορίες που έχω είναι οι εξής :
1) Απο την στιγμή που έχω Dev rom ήδη περνάω την gtv-6.7.14 με αυτόν τον τρόπο αναβάθμιση ή ακολουθώ άλλη διαδικασία ?
2)Θα χάσω τίποτα απο ρυθμίσεις / apps / λογαριασμούς / τηλέφωνα ? και άν ναι τα backup που κρατάει με το mi cloud / account γίνονται restore αφού έχω αλλάξει απο miui 7 σε 8 ?
3)Είναι προτιμότερο να γίνει "clean install" ή δεν υπάρχει θέμα ?
4)και τέλος , δέν υποτίθεται ότι τον ιούνιο/ιούλιο θα έπερνε 6άρι και το note 2 ? Αν είναι να γίνει σύντομα ας περιμένω
Τέλος κατανοώ οτί αυτά τα ερωτήματα μπορεί να έχουν απαντηθεί ξανά , αλλά το συγκεκριμένο φόρουμ γενικά εμένα προσωπικά με μπερδεύει πάρα πολύ -
Παιδιά, έβαλα τη συγκεκριμένη ρομ, και μετα που συνδεθηκα με το google profile μου, μου ζηταει να μπω με το ΜΙ account.
Αλλα μου ζηταει ενα κωδικο και δεν ξερω ποιος ειναι. Βάζω τον ίδιο που έχω με το MI ACCOUNT μου (με τον ιδιο μπαινω απο browser) και δεν τον δεχεται.
Καμια βοήθεια;; Το κινητο δεν με αφήνει να παω στο home screen αν δν περάσω αυτό το βήμα
EDIT: οκ ολα καλα -
Για μένα την περνάς με καθαρή εγκατάσταση χωρίς επαναφορά τίποτα από mi cloud για να μήν έχεις προβλήματα.... Τώρα για 6αρα δεν γνωρίζω...
-
-
Ο/H Businessman έγραψε:
Παιδιά, έβαλα τη συγκεκριμένη ρομ, και μετα που συνδεθηκα με το google profile μου, μου ζηταει να μπω με το ΜΙ account.
Αλλα μου ζηταει ενα κωδικο και δεν ξερω ποιος ειναι. Βάζω τον ίδιο που έχω με το MI ACCOUNT μου (με τον ιδιο μπαινω απο browser) και δεν τον δεχεται.
Καμια βοήθεια;; Το κινητο δεν με αφήνει να παω στο home screen αν δν περάσω αυτό το βήμα
-
Ο/H christos0b έγραψε:
Θα χάσεις τις ρυθμίσεις των εφαρμογών μόνο πχ το επίπεδο που έχεις φτάσει σε ένα παιχνίδι αν παίζεις χωρίς σύνδεση με κάποιο λογαριασμό -
Eντάξει... Τα ραντομ μπουτ στο Mi4 είναι πλέον σε καθημερινή βάση. Ποια καινούρια ρομ, πιο καθάρισμα cache και ιστορίες.
Εν τω μεταξύ, η τελευταία ρομ είναι αψεγάδιαστη. Όλα δουλεύουν ρολόι και με ταχύτητα. Παρ΄όλα αυτά, τουλάχιστον μια επανεκκίνηση τη μέρα δεν την γλυτώνεις.
Ρε μπας και φταίει η ζέστη;
Δε γίνονται αυτά...
YΣ: Όλα ξεκίνησαν όταν πέρασα την πρώτη ΜΜ. Μέχρι τότε τίποτα. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H christos0b έγραψε:
Θα χάσεις τις ρυθμίσεις των εφαρμογών μόνο πχ το επίπεδο που έχεις φτάσει σε ένα παιχνίδι αν παίζεις χωρίς σύνδεση με κάποιο λογαριασμό
μπραβο στην ομαδα
Mi 11i 8/256
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα