[GTV-6.7.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/7 23:18)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Απο πεισμα περασα την 6.7.14 με factory reset και ομολογω οτι ειναι πολυ καλυτερα απο οταν την περασα πανω απο την 6.6.30 ,δεν εχω προς το παρον αποσυνδεση ΒΤ , η θερμοκρασια ειναι νορμαλ,το αντουτου στα 46κ απο 39Κ (ΜΕ 6.6.30 εχω 49κ βεβαια), dolby atmos ok ,SU εικονιδιο οκ, root ON και ολα καλα προς το παρον ,μπραβο παιδια.
-
Ο/H elenbell έγραψε:
Oλα καλά σε Redmi Note 2
REDMI NOTE 2, REDMI NOTE 4X,REDMI 5 PLUS, REDMI NOTE 5 -
Ο/H amalag έγραψε:
Πως κάνω back up? Πως πρέπει να ξαναπεράσω τη Ρομ με factory defaults? και μετά πως επανέρχεται το back up?
Πολλά πως
Aν το αφήσω έτσι το κινητό μέχρι 16 Αυγούστου που θα βγει η τελική MIUI λέτε να έχω πρόβλημα? -
Ο/H Trinity Circle έγραψε:
Η αλήθεια είναι οτι παρόλο οτι αρκετός κόσμος δεν θέλει τα windows phone εμένα μου αρέσουν. Δεν χρησιμοποιώ πολλές εφαρμογές. το μόνο που χρειάζομαι στο κινητό είναι viber, skype, facebook και you tube. Δεν μπορείς να φανταστείς τι πλάκα έπαθα οταν χρησιμοποίησα Windows phone με 512 ram και δεν είχε θέμα, ενώ με τα android με τοση μνήμη έχουν αρκετο θέμα. Δεν μου αρέσει το λειτουργικό android γιατι έχει μέσα ενα σωρό βλακείες που πρέπει να είναι rooted η συσκευή για να μην υπάρχουν. Το κινητό που έχω τώρα το παρήγγειλα απο Θεσσαλονίκη με 235 ευρώ γιατί δεν έχω κάρτα αλλά ούτε και την δυνατότητα να το παραγγείλω πιο φθηνά αποτο εξωτερικό όπως οι περισσότεροι. Δεν θα ξαναγύρναγα στο android (βέβαια αν είχα την οικονομική δυνατότητα θα έπερνα το moto Z). Αλλά με το που ξαναπήρα android τηλέφωνο στα χέρια μου, μου κακοφάνηκε.
Ο/H cal έγραψε:
O superuser ειναι εγκατεστημένος αλλά χωρίς να φαίνεται το εικονίδιο του. Τα παιδιά που έχουν φτιάξει τη rom προτείνουν να μην αναβαθμίζουμε τον superuser απο το google play για να μην έχουμε προβλήματα με την λειτουργία του κινητού. Η rom είναι root απο μόνη της, στην περίπτωση που δεν είναι κατεβαζετε το root checker και πατατε verify root και κατευθείαν θα σας δείξει ότι είναι root. Προσωπική συμβουλή μου θα είναι να σβήσετε το superuser μέσα απο το google play ώστε να μην αντιμετωπίσετε περαιτέρω προβλήματα. Βέβαια μπορείτε να περιμένετε και την γνώμη απο κάποιο αλλο μέλος που είναι πιο γνώστης του θέματος.
- Φιλε μου δεν είναι έτσι όπως τα λες, οι ρομ πλέον δεν είναι ροοτ από μόνες γι αυτό τα παιδιά βάζουν το supersu.... τώρα εάν έκανες update από το store και δεν φαίνεται μπορεί να είσαι ροοτ τσεκαρισμενο από κάποιο app αλλά το πρόβλημά σου είναι ότι δεν μπορείς από πουθενά να δώσεις δικαιώματα ροοτ σε κάποια εφαρμογή, οπότε έτσι είσαι αλλά δεν είσαι lol. Factory reset χωρίς να επαναφέρεις τίποτα από το mi cloud μονόδρομος για να λυθούν όλα....
- Φιλε μου δεν είναι έτσι όπως τα λες, οι ρομ πλέον δεν είναι ροοτ από μόνες γι αυτό τα παιδιά βάζουν το supersu.... τώρα εάν έκανες update από το store και δεν φαίνεται μπορεί να είσαι ροοτ τσεκαρισμενο από κάποιο app αλλά το πρόβλημά σου είναι ότι δεν μπορείς από πουθενά να δώσεις δικαιώματα ροοτ σε κάποια εφαρμογή, οπότε έτσι είσαι αλλά δεν είσαι lol. Factory reset χωρίς να επαναφέρεις τίποτα από το mi cloud μονόδρομος για να λυθούν όλα....
-
Ο/H dendenden έγραψε:
Ο/H amalag έγραψε:
Πως κάνω back up? Πως πρέπει να ξαναπεράσω τη Ρομ με factory defaults? και μετά πως επανέρχεται το back up?
Πολλά πως
Aν το αφήσω έτσι το κινητό μέχρι 16 Αυγούστου που θα βγει η τελική MIUI λέτε να έχω πρόβλημα?
1. Σώσε τις επαφές σου ως εξής: (Ρυθμίσεις - Εφαρμογές συστήματος - επαφές - Εισαγωγή/Εξαγωγή επαφών - Εξαγωγή στον αποθηλευτικό χώρο. Θα γίνει εξαγωγή ένα αρχείο της μορφής χχχχχ.vcf
2. Τις φωτογραφίες σου καλό θα είναι να τις έχεις αποθηκευμένες στην εξωτερική sdcard. Τοποθέτησε την rom στην sd card.
3. κλείσε το κινητό
4. Πάτησε volume up + power (συγχρόνως) μέχρι να εμφανιστεί το mi. Έτσι μπαίνεις σε recovery mode
5. Πατάς wipe Swipe to Factory Reset. Με αυτό επαναφέρεις το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις
6. Πηγαίνεις πίσω με το βελάκι πατάς Advanced Wipe και τσεκάρεις dalvik / art cache, cache
7. Πηγαίνεις πίσω στο αρχικό μενού με το βελάκι.Επιλέγεις install και μετά επιλέγεις την rom από την θέση που την είχες αντιγράψει.
Μετά την ολοκλήρωση όλου αυτού κάνεις reboot και λογικά θα έχει εμφανιστεί πλέον το sU. Πρέπει όμως να ξανασετάρεις το κινητό από την αρχή.Θα φας λίγο χρόνο (και εγώ έτσι έκανα) και θυμίσου ποτέ ξανά update το su από το play storeΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Ο/H LeonTsi έγραψε:
Ο/H cal έγραψε:
O superuser ειναι εγκατεστημένος αλλά χωρίς να φαίνεται το εικονίδιο του. Τα παιδιά που έχουν φτιάξει τη rom προτείνουν να μην αναβαθμίζουμε τον superuser απο το google play για να μην έχουμε προβλήματα με την λειτουργία του κινητού. Η rom είναι root απο μόνη της, στην περίπτωση που δεν είναι κατεβαζετε το root checker και πατατε verify root και κατευθείαν θα σας δείξει ότι είναι root. Προσωπική συμβουλή μου θα είναι να σβήσετε το superuser μέσα απο το google play ώστε να μην αντιμετωπίσετε περαιτέρω προβλήματα. Βέβαια μπορείτε να περιμένετε και την γνώμη απο κάποιο αλλο μέλος που είναι πιο γνώστης του θέματος.
-
Ο/H Budda έγραψε:
Απο πεισμα περασα την 6.7.14 με factory reset και ομολογω οτι ειναι πολυ καλυτερα απο οταν την περασα πανω απο την 6.6.30 ,δεν εχω προς το παρον αποσυνδεση ΒΤ , η θερμοκρασια ειναι νορμαλ,το αντουτου στα 46κ απο 39Κ (ΜΕ 6.6.30 εχω 49κ βεβαια), dolby atmos ok ,SU εικονιδιο οκ, root ON και ολα καλα προς το παρον ,μπραβο παιδια.
-
Καλησπέρα, εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αυτά τα 2 παιδιά που ψηφίσαν "Μέτρια θα περίμενα περισσότερα" να μας πούνε τι περισσότερο θα ήθελαν(για ερευνητικούς λόγους και όχι για να πικάρω κάποιον) και τα 2 παλικάρια που ψηφίσαν "Πολύ κακή - παρακάμψτε την" ποιος ήταν ο λόγος που παροτρύνουν τους υπόλοιπους να την παρακάμψουν(γιατι μάλλον έχουν βρει κάποιο πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα που δεν το έχουμε βρει εμείς ώστε εάν μπορούν οι διαχειριστές να τα διορθώσουν). Άντε να δούμε.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H amalag έγραψε:
Φίλε μου θα ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:
1. Σώσε τις επαφές σου ως εξής: (Ρυθμίσεις - Εφαρμογές συστήματος - επαφές - Εισαγωγή/Εξαγωγή επαφών - Εξαγωγή στον αποθηλευτικό χώρο. Θα γίνει εξαγωγή ένα αρχείο της μορφής χχχχχ.vcf
2. Τις φωτογραφίες σου καλό θα είναι να τις έχεις αποθηκευμένες στην εξωτερική sdcard. Τοποθέτησε την rom στην sd card.
3. κλείσε το κινητό
4. Πάτησε volume up + power (συγχρόνως) μέχρι να εμφανιστεί το mi. Έτσι μπαίνεις σε recovery mode
5. Πατάς wipe Swipe to Factory Reset. Με αυτό επαναφέρεις το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις
6. Πηγαίνεις πίσω με το βελάκι πατάς Advanced Wipe και τσεκάρεις dalvik / art cache, cache
7. Πηγαίνεις πίσω στο αρχικό μενού με το βελάκι.Επιλέγεις install και μετά επιλέγεις την rom από την θέση που την είχες αντιγράψει.
Μετά την ολοκλήρωση όλου αυτού κάνεις reboot και λογικά θα έχει εμφανιστεί πλέον το sU. Πρέπει όμως να ξανασετάρεις το κινητό από την αρχή.Θα φας λίγο χρόνο (και εγώ έτσι έκανα) και θυμίσου ποτέ ξανά update το su από το play store
To micloud δεν χρησιμεύει πουθενά να επαναφέρει εικόνες επαφές apps όπως το icloud?
Σύντομα θα αρχίσω την επέμβασηΕυχαριστώ
-
Ο/H dendenden έγραψε:
Ο/H amalag έγραψε:
Φίλε μου θα ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:
3. κλείσε το κινητό
Μετά την ολοκλήρωση όλου αυτού κάνεις reboot και λογικά θα έχει εμφανιστεί πλέον το sU. Πρέπει όμως να ξανασετάρεις το κινητό από την αρχή.Θα φας λίγο χρόνο (και εγώ έτσι έκανα) και θυμίσου ποτέ ξανά update το su από το play store
To micloud δεν χρησιμεύει πουθενά να επαναφέρει εικόνες επαφές apps όπως το icloud?
Σύντομα θα αρχίσω την επέμβασηΕυχαριστώ
Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Ο/H dfoust έγραψε:
Τρίτη μέρα με αυτήν τη ρομ στο note 3g και όλα καλά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα και το σήμα είναι καμπάνα.
Μόνο με πέρασμα της ρομ πάνω από την ν7 το κινητό έχει καλό σημα, αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση υπάρχει θέμα σοβαρό με το σήμα του τηλεφώνου.
Via Xiaomi redmi note 3G
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα