[GTV-6.7.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/7 23:18)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
@kostakislarisa πεταει...υπεροχη....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ο/H dfoust έγραψε:
Τρίτη μέρα με αυτήν τη ρομ στο note 3g και όλα καλά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα και το σήμα είναι καμπάνα.
Μόνο με πέρασμα της ρομ πάνω από την ν7 το κινητό έχει καλό σημα, αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση υπάρχει θέμα σοβαρό με το σήμα του τηλεφώνου.
Via Xiaomi redmi note 3G
Τώρα που το λες όχι
Via Xiaomi redmi note 3G -
ο λόγος για τον οποίο ψηφισα μέτρια είναι γιατί είδα την μπαταρια να τελειώνει γρηγορότερα απο μια άλλη ρομ που είχα βάλει και επίσης γιατί θεωρώ οτι μια developer ρομ πρέπει να έχει xposed και gravity box modules όπως επίσης οτι αλλο υπάρχει απο modes. Οι εφαρμογές mail, gmail,μυνηματα και Google now κρασαρουν στο άνοιγμα ενώ τα μυνηματα έρχονται κανονικά. Επίσης θα ήθελα να μπορώ να σβήσω απευθείας εφαρμογές όπως το Google web view, το οποίο το έσβησα με ρουτ browser ο οποίος κρασαρε και δεν ανοίγει καθόλου. Θα ήθελα να ασχοληθώ πολύ παραπάνω και να βοηθήσω την κοινότητα μας εδώ γιατί αν μη τι άλλο πρόσφερει απίστευτες δυνατότητες αφιλοκερδος σε όλους τούς χρηστες.REDMI NOTE 2, REDMI NOTE 4X,REDMI 5 PLUS, REDMI NOTE 5
-
@juke Η ρομ είναι μια ατόφια china dev απλά με μετάφραση στα Ελληνικά, τα όποια προβλήματα είναι της Xiaomi και όχι του Ελληνικού team που μας μεταφράζουν τις ρομ, πίστεψέ με κάνουν ότι μπορούν για να διορθώσουν ότι μπορούν. Και το λέω όχι σε σένα προσωπικά αλλά σε όλους. Και τώρα θα μου πείς και με το δίκιο σου με τι κριτήριο να ψηφίσεις: την καλή μετάφραση ή γενικός την ρόμ....αυτό είναι ένα πρόβλημα γιαυτό και έγραψα το προηγούμενο μήνυμα για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
-
παντως σε μενα η 6.7.14 ειναι απλα αψογη με καλυτερη μπαταρια και στο redmi 3 και στο redmi note 3
στο redmi 3 ειχε ενα θεμα με την φωτογραφικη. αλλα φαινεται να εστρωσε -
-
Καλησπέρα σε όλους.
Η προηγούμενη έκδοση ήταν πολύ καλη.
Η μπαταρία είχε σαφώς βελτίωση.
Ανυπομονώ να δώ την καινούργια. -
Ο/H Perarg έγραψε:
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H amalag έγραψε:
5. Πατάς wipe Swipe to Factory Reset. Με αυτό επαναφέρεις το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις
6. Πηγαίνεις πίσω με το βελάκι πατάς Advanced Wipe και τσεκάρεις dalvik / art cache, cache
Αλλά καλύτερα να αποφεύγεται το βήμα 5 (αυτοματοποιημένο του TWRP) και να εκτελείται το βήμα 6 (χειροκίνητα Factory Reset = Wipe Cache & Dalvik/ART Cache & Data)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα