Το unmout /system failed το αγνοούμε εντελώς καθώς είναι άνευ σημασίας

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H LeonTsi έγραψε:
Δεν κατάλαβα το λόγο για τον οποίο αναφέρεις οοοολα αυτά σε αυτό το forum φίλε μου.....πες μου ένανΟ/H Trinity Circle έγραψε:
Η αλήθεια είναι οτι παρόλο οτι αρκετός κόσμος δεν θέλει τα windows phone εμένα μου αρέσουν. Δεν χρησιμοποιώ πολλές εφαρμογές. το μόνο που χρειάζομαι στο κινητό είναι viber, skype, facebook και you tube. Δεν μπορείς να φανταστείς τι πλάκα έπαθα οταν χρησιμοποίησα Windows phone με 512 ram και δεν είχε θέμα, ενώ με τα android με τοση μνήμη έχουν αρκετο θέμα. Δεν μου αρέσει το λειτουργικό android γιατι έχει μέσα ενα σωρό βλακείες που πρέπει να είναι rooted η συσκευή για να μην υπάρχουν. Το κινητό που έχω τώρα το παρήγγειλα απο Θεσσαλονίκη με 235 ευρώ γιατί δεν έχω κάρτα αλλά ούτε και την δυνατότητα να το παραγγείλω πιο φθηνά αποτο εξωτερικό όπως οι περισσότεροι. Δεν θα ξαναγύρναγα στο android (βέβαια αν είχα την οικονομική δυνατότητα θα έπερνα το moto Z). Αλλά με το που ξαναπήρα android τηλέφωνο στα χέρια μου, μου κακοφάνηκε.
Ο/H cal έγραψε:
O superuser ειναι εγκατεστημένος αλλά χωρίς να φαίνεται το εικονίδιο του. Τα παιδιά που έχουν φτιάξει τη rom προτείνουν να μην αναβαθμίζουμε τον superuser απο το google play για να μην έχουμε προβλήματα με την λειτουργία του κινητού. Η rom είναι root απο μόνη της, στην περίπτωση που δεν είναι κατεβαζετε το root checker και πατατε verify root και κατευθείαν θα σας δείξει ότι είναι root. Προσωπική συμβουλή μου θα είναι να σβήσετε το superuser μέσα απο το google play ώστε να μην αντιμετωπίσετε περαιτέρω προβλήματα. Βέβαια μπορείτε να περιμένετε και την γνώμη απο κάποιο αλλο μέλος που είναι πιο γνώστης του θέματος.
- Φιλε μου δεν είναι έτσι όπως τα λες, οι ρομ πλέον δεν είναι ροοτ από μόνες γι αυτό τα παιδιά βάζουν το supersu.... τώρα εάν έκανες update από το store και δεν φαίνεται μπορεί να είσαι ροοτ τσεκαρισμενο από κάποιο app αλλά το πρόβλημά σου είναι ότι δεν μπορείς από πουθενά να δώσεις δικαιώματα ροοτ σε κάποια εφαρμογή, οπότε έτσι είσαι αλλά δεν είσαι lol. Factory reset χωρίς να επαναφέρεις τίποτα από το mi cloud μονόδρομος για να λυθούν όλα....
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Το unmout /system failed το αγνοούμε εντελώς καθώς είναι άνευ σημασίας![]()
Δοκίμασε να σβήσεις τον φάκελο TWRP που θα βρεις στην συσκευή σου και να ξανακάνεις Reboot σε TWRP.Ο/H baiosss έγραψε:
Οπότε γιατί δεν bootαρει στην νέα rom και μένει για πάντα στο mi logo?
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ναι.
Αν έχεις πάρει Backup τότε καλύτερα να αντιγράψεις τον φάκελο TWRP στο PC σου πριν τον διαγράψεις.
Σε κανέναν αυτή τη στιγμή δε θα πρέπει να δουλεύουν τα θέματα γιατί κάτι τρέχει με τον Server στην Κίνα.Ο/H Panoslast έγραψε:
Έχει κάποιος άλλος Πρόβλημα με τα θέματα? Δεν μπορεί να τα βρει δείχνει αδυναμία να βρει τούς πόρους.
Όυτε και εγώ μπορώ να δω θέματα. Μου βγάζει: "απέτυχε η φόρτωση πόρων". Άρα είναι θέμα του server. Ουφφφφφ..Ο/H Panoslast έγραψε:
τρομερή δουλειά έχουν κάνει τα παιδιά για την rom μπράβο!!!!
Έχει κάποιος άλλος Πρόβλημα με τα θέματα? Δεν μπορεί να τα βρει δείχνει αδυναμία να βρει τούς πόρους.