[GTV-6.7.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/7 23:18)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H dionyshs89 έγραψε:
Καλησπέρα λοιπον παιδιά οτι σφάλματα βγενουν δεν φταίνε τα παιδιά αλλά η ίδια εταιρία για να ξερούμε τι λέμε!!
Που και που κάνουν αλλαγές στους Server στην Κίνα και υπάρχουν κάποιες ανωμαλίες μετά, οι οποίες και λύνονται σε επόμενη αναβάθμιση. -
Εγώ απλός είπα άποψη μου βλέπω κάτι κριτικες άσχετο θέμα !!άλλος αναφέρει windows ο κάθενας το μακρί και το κοντό του!!είμαι ο ιδιος προγραματιστης ξέρω πολύ καλά τι τραβανε τα παιδιά !!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H dionyshs89 έγραψε:
Εγώ απλός είπα άποψη μου βλέπω κάτι κριτικες άσχετο θέμα !!άλλος αναφέρει windows ο κάθενας το μακρί και το κοντό του!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσωπικές αιχμές δεν είδα πουθενά.
Αν τώρα έβαλαν κατά των τηλεφώνων μας ή του Android ή της MIUI, δε θα τα βάψουμε και μαύρα.
Άλλωστε ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες και πιστεύω, και κάπου εδώ λήγει η όλη συζήτηση περί αυτού.
Πάμε παρακάτω σε ποιο On-Topic συζητήσεις. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H dionyshs89 έγραψε:
Εγώ απλός είπα άποψη μου βλέπω κάτι κριτικες άσχετο θέμα !!άλλος αναφέρει windows ο κάθενας το μακρί και το κοντό του!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσωπικές αιχμές δεν είδα πουθενά.
Αν τώρα έβαλαν κατά των τηλεφώνων μας ή του Android ή της MIUI, δε θα τα βάψουμε και μαύρα.
Άλλωστε ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες και πιστεύω, και κάπου εδώ λήγει η όλη συζήτηση περί αυτού.
Πάμε παρακάτω σε ποιο On-Topic συζητήσεις.
Ναι. Ξέρεις καλέ μου ποτε θα φτιαξουν τα led; Εχω ήδη κανει τρια factory reset στο συνολο αλλα και παλι τίποτα. Συμβαινει κ σε αλλους η μονο σε εμενα. Ευχαριστώ και καλο ξημερωμα. Φιλια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Trinity Circle έγραψε:
Ναι. Ξέρεις καλέ μου ποτε θα φτιαξουν τα led; Εχω ήδη κανει τρια factory reset στο συνολο αλλα και παλι τίποτα. Συμβαινει κ σε αλλους η μονο σε εμενα. Ευχαριστώ και καλο ξημερωμα. Φιλια.
Κάποιοι που έχουν την ίδια συσκευή πιστεύω θα απαντήσουν αν αντιμετωπίζουν τα ίδια με τα Led. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Trinity Circle έγραψε:
Κάποιοι που έχουν την ίδια συσκευή πιστεύω θα απαντήσουν αν αντιμετωπίζουν τα ίδια με τα Notification Led.
Καλά μικρό μου σε ευχαριστώ πολυ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Βάλτε μια cyanogenmod λέω εγώ μέχρι να στροση η χιαομι με τα Ρομ της!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
@Trinity Circle και εγώ rn2 έχω αλλά δεν έχω πρόβλημα με τα led ειδοποίησης. Τελικά είναι το πώς θα κάτσει ή ρομ σε κάθε κινητό. Ειχα θέμα με το φακό το έφτιαξα με μία άλλη εφαρμογη. είχα θέμα με το gps το έφτιαξα με το gps status. Ειναι καθαρά θέμα κολλήματος software. Δοκίμασε να κατεβάσεις από playstore μία εφαρμογή για led ειδοποίησης και δες αν διορθωθεί το πρόβλημα. Πολύ πιθανό να φτιάξει.
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
@baiosss δεν έχει νόημα να πάρεις backup τώρα εφόσον δεν είναι λειτουργικό το τηλέφωνο. Θα στο επαναφέρει σε αυτή την κατάσταση. Κράτα αυτό που είχες κάνεις πριν φλασαρεις τη ρομ.
Δεν πρόλαβα και εσβησα τον φάκελο twrp. Είμαι στην 6.7.7 ούτως ή άλλως και όλα δουλεύουν καλά. Τώρα δε μπορώ να ξανά κρατήσω nandroid backup?
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα