[GTV-6.7.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/7 23:18)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H yansta έγραψε:
Μολις χτες περασα την τελευταια ελληνικη ρομ σε ενα RN3 pro και σημερα παρατηρησα οτι η σιμ καρτα,cosmote, εχει πολυ χαμηλο και ασταθες σημα. Τι να φταιει παιδια? Υπαρχει καποια ρυθμιση μηπως?
-
Ο/H yansta έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H yansta έγραψε:
Μολις χτες περασα την τελευταια ελληνικη ρομ σε ενα RN3 pro και σημερα παρατηρησα οτι η σιμ καρτα,cosmote, εχει πολυ χαμηλο και ασταθες σημα. Τι να φταιει παιδια? Υπαρχει καποια ρυθμιση μηπως?
-
Ο/H Malediction έγραψε:
Ο/H yansta έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H yansta έγραψε:
-
Σε συγκριση με την τελευταια ελληνικη developer?
@geoanto555
τελικα δεν ειδα καποια ουσιαστικη βελτιωση με τα wipes -
Εγώ τελικά στο Redmi Note 3g έχω θέμα ακόμα με το αθόρυβο. Τώρα κάνει διάφορα περίεργα. Αν το βάλω αθόρυβο, και καλέσω εγώ κάπου, ξαναμπαίνει σε ηχηρό. Σε κάποια φάση, δε ξέρω υπό ποιες προϋποθέσεις, μειώθηκε πολύ ή ένσταση ήχου ringtone.
Τι μπορώ να κάνω γι αυτό. Το χρειάζομαι καθημερινά το mute
Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk -
Απο μπαταρια τι λεει ρε παιδια;; Γιατι εχω βαλει stable ακριβως για αυτο το λογο και θελω να βαλω την 8.
-
Ο/H billyrek έγραψε:
Απο μπαταρια τι λεει ρε παιδια;; Γιατι εχω βαλει stable ακριβως για αυτο το λογο και θελω να βαλω την 8.
-
Ο/H yansta έγραψε:
@geoanto555
τελικα δεν ειδα καποια ουσιαστικη βελτιωση με τα wipes
Δοκίμασε να το βάλεις 2g , 3g , 4g . -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H yansta έγραψε:
@geoanto555
τελικα δεν ειδα καποια ουσιαστικη βελτιωση με τα wipes
-
καπου ειχα διαβασει οτι αυτη η ρομ θα εχει και advanced reboot σε boot loader και recovery αλλά δεν βρηκα καποια σχετικη ρυθμηση. ισχυει πραγματι κατι τετοιο?
(edit) το βρηκα στην ανακοινωση για την dev rom: CHANGELOG, bla bla bla, Προσθήκη , reboot , recovery και bootloader στο power menu.Life is too short to remove usb safely -
Ο/H yansta έγραψε:
Ναι οντως! Η αλλαγη σε 3g ανεβασε το σημα φαινεται να βοηθησε και εχει καλυτερο σημα τωρα. Γιατι αραγε?
Σε μένα γενικά έχει το "ίδιο" σήμα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα