Καλησπέρα! SOS! Το κινητό μου δεν φορτίζει. Το έβαλα στην πρίζα όταν ήταν περίπου στο 6% και δεν είδα αν φόρτιζε. Μετά απο κάποιες ώρες είδα ότι αναβόσβηνε το κόκκινο ledaki και είχε φτάσει στο 0%. Το έβγαλα απο την πρίζα και χρησιμοποιήσα άλλον φορτιστή και άλλη πρίζα αλλα όταν το συνδέω το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει το κόκκινο ledaki.Το κινητό έκλεισε και δεν έχει καμία ένδειξη φόρτισης! Και στον υπολογιστή όταν το συνδέω το ίδιο κάνει. Δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής.
Το κινητό το είχα παραλάβει με ξεκλείδωτο bootloader και αφού έστειλα email στο κατάστημα και δεν απάντησε αποφάσισα να περάσω την ελληνική ρομ. Όταν είχα περάσει την τελευταία china dev φόρτισα το κινητό μια χαρά. Στη σημερινή φόρτιση πρώτη με την ελληνική ρομ δεν κάνει τίποτα. Δεν ξέρω αν αυτά έχουν κάποια σχέση αλλά τα αναφέρω μήπως υπάρχει κάποια λύση.
Το κινητό το είχα παραλάβει με ξεκλείδωτο bootloader και αφού έστειλα email στο κατάστημα και δεν απάντησε αποφάσισα να περάσω την ελληνική ρομ. Όταν είχα περάσει την τελευταία china dev φόρτισα το κινητό μια χαρά. Στη σημερινή φόρτιση πρώτη με την ελληνική ρομ δεν κάνει τίποτα. Δεν ξέρω αν αυτά έχουν κάποια σχέση αλλά τα αναφέρω μήπως υπάρχει κάποια λύση.