Καλησπερα, ειμαι κατοχος redmi note 2 εδω και περιπου 4 μηνες και σημερα εκλεισε και δεν ξανανοιξε.......ενω ακουγα μουσικη στο youtube ¨κολλησε¨,δεν πατιοτανε κανενα κουμπι,δεν μπορουσα να κανω τιποτε αλλο εκτος απο το να βγαλω την μπαταρια για να ξεκολλησει.Ετσι και εγινε αλλα οταν την ξαναεβαλα για να ανοιξω και παλι το τηλεφωνο αυτο δεν ανοιξε ποτε......Φρικη!!!!!!Τι κανουμε τωρα?ποια ειναι η διαδικασια?το στελνω καπου?ιδεα δεν εχω..το αγορασα απο vickmall eu....του εχει τυχει καποιου κατι αντιστοιχο?Σας παρακαλω μια βοηθεια,εχω μεινει απο τηλεφωνο ,ειμαι σε διακοπες και εχω φρικαρει εντελως!!!!Ευχαριστω
Redmi Note 2 έσβησε εν ώρα χρήσης και δεν ανοίγει
-
-
Καλησπερα, ειμαι κατοχος redmi note 2 εδω και περιπου 4 μηνες και σημερα εκλεισε και δεν ξανανοιξε.......ενω ακουγα μουσικη στο youtube ¨κολλησε¨,δεν πατιοτανε κανενα κουμπι,δεν μπορουσα να κανω τιποτε αλλο εκτος απο το να βγαλω την μπαταρια για να ξεκολλησει.Ετσι και εγινε αλλα οταν την ξαναεβαλα για να ανοιξω και παλι το τηλεφωνο αυτο δεν ανοιξε ποτε......Φρικη!!!!!!Τι κανουμε τωρα?ποια ειναι η διαδικασια?το στελνω καπου?ιδεα δεν εχω..το αγορασα απο vickmall eu....του εχει τυχει καποιου κατι αντιστοιχο?Σας παρακαλω μια βοηθεια,εχω μεινει απο τηλεφωνο ,ειμαι σε διακοπες και εχω φρικαρει εντελως!!!!Ευχαριστω
-
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Η απάντηση φίλε μου @brougos βρίσκεται 5 μηνύματα πιο πάνω. Δυστυχώς για σένα, μάλλον οταν πήρες το κινητό δεν μπήκες εδώ για να ακολουθήσεις έναν από τους πολλούς οδηγούς.
-
@brougos με Power & Vol + μπαίνει σε TWRP?? Υπάρχει backup του περιεχομένου της συσκευής? Αν σου πούμε να κάνεις Factory Reset Πόση ώρα θα σου πάρει να το επαναφέρεις μετά?
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@brougos με Power & Vol + μπαίνει σε TWRP?? Υπάρχει backup του περιεχομένου της συσκευής? Αν σου πούμε να κάνεις Factory Reset Πόση ώρα θα σου πάρει να το επαναφέρεις μετά?
-
Ωραία εκει που βρίσκεσαι μπορείς να βρείς φορτιστή (ακόμα και άλλης εταιρίας) να βγάζει έξοδο > 2.0Α??
Αν ναι άσε την συσκευή με τον φορτιστή αυτό για τουλάχιστον 3-4ωρο, μάλλον έμεινε από μπαταρία η συσκευή.. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ωραία εκει που βρίσκεσαι μπορείς να βρείς φορτιστή (ακόμα και άλλης εταιρίας) να βγάζει έξοδο > 2.0Α??
Αν ναι άσε την συσκευή με τον φορτιστή αυτό για τουλάχιστον 3-4ωρο, μάλλον έμεινε από μπαταρία η συσκευή..
? -
Ή μπαταρία ήταν φορτισμένη; Όταν το βάζεις τώρα για φόρτιση φορτίζει; Ποια ρομ έχεις; Σε fastboot μπαίνει; power και vol-. Με power και vol+ σε πάει κάπου; Δώσε γενικά πληροφορίες. Και αν είσαι διακοπές δύσκολα τα πράγματα γιατί θα χρειαστεί Ή/Υ. Άστο προς το παρόν για φόρτιση και βλέπουμε.
Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 -
Ο/H brougos έγραψε:
Δυσκολα φιλε μου.........εχει και η γυναικα μου το ιδιο και η μπαταρια μου ειναι μια χαρα........την εβαλα στις γυναικας μου και λειτουργει...εβαλα και του δικου μου την μπαταρια που δεν ανοιγει στης γυναικας μου και λειτουργει μια χαρα,...δε νομιζω οτι εχουμε προβλημα μπαταριας ή φορτιστη.........εχω μαζι μου και τους δυο φορτιστες τους δικους του που ειναι 2 Α.........ΜΑΚΑΡΙ να γινει κατι...............γνωριζεις κατι ,καποιον για service σε περιοχη Θεσσαλονικης?Η υπαρχει διαδικασια που το στελνουμε καπου να το δουν.........??
-
OffTopicΜεταφέρθηκαν τα μηνύματα και το πρόβλημα σε ξεχωριστό θέμα
-
Ο/H chrdes έγραψε:
Ή μπαταρία ήταν φορτισμένη; Όταν το βάζεις τώρα για φόρτιση φορτίζει; Ποια ρομ έχεις; Σε fastboot μπαίνει; power και vol-. Με power και vol+ σε πάει κάπου; Δώσε γενικά πληροφορίες. Και αν είσαι διακοπές δύσκολα τα πράγματα γιατί θα χρειαστεί Ή/Υ. Άστο προς το παρόν για φόρτιση και βλέπουμε.
Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες