Redmi Note 2 έσβησε εν ώρα χρήσης και δεν ανοίγει
-
-
Αν έχεις υπολογιστή θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό του @GR_Macedon για καθαρη εγκατάσταση με το sp flash Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool
Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 -
Δυστυχως δεν έχω και υπολογιστή να δω αν το βλέπει το τηλέφ
Ο/H chrdes έγραψε:
Αν έχεις υπολογιστή θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό του @GR_Macedon για καθαρη εγκατάσταση με το sp flash Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool
Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
Δεν γυρνάς μεθαύριο που θα γυρίσω κι εγώ, να το βάλουμε κάτω να του αλλάξουμε τα φώτα του παλιοXiaomi.
Βασικά αύριο βράδυ γυρνάω, αλλά μη με πάρεις από τα μούτρα βραδιατικα....
Ισως το καταφέρουμε και το κάνουμε καλύτερο από πριν...Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Δεν γυρνάς μεθαύριο που θα γυρίσω κι εγώ, να το βάλουμε κάτω να του αλλάξουμε τα φώτα του παλιοXiaomi.
Βασικά αύριο βράδυ γυρνάω, αλλά μη με πάρεις από τα μούτρα βραδιατικα....
Ισως το καταφέρουμε και το κάνουμε καλύτερο από πριν...
-
Όχι. Οτι γίνει θα το κάνουμε παρέα. Οποτε θα το κανονίσουμε. Το να μου το αφήσεις και να το φτιάξω εγώ δεν λέει, γιατί αν μετά από καιρό έχεις πάλι κάποιο πρόβλημα δεν θα μπορείς να το φτιάξεις και θα μου το ξαναστείλειςΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Όχι. Οτι γίνει θα το κάνουμε παρέα. Οποτε θα το κανονίσουμε. Το να μου το αφήσεις και να το φτιάξω εγώ δεν λέει, γιατί αν μετά από καιρό έχεις πάλι κάποιο πρόβλημα δεν θα μπορείς να το φτιάξεις και θα μου το ξαναστείλεις
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες