Διαφήμιση

Νεα εγκατάσταση Redmi 3 Pro

• Ο/H zatast έγραψε:

Ετσι οπως μου τα λες ομως αρχιζω να αμφιβαλλω αν εκανα σωστη επιλογη με το Xiaomi aomi οπως σου ειπα και θα δω τι θα κανω στην πορεια.
      .............δεν περιμενα οτι θα υπαρχει τοση οργανωση για τα Xiaomi.
      Να ένας σοβαρός λόγος που πήρες xiaomi...
      Εγώ είμαι της άποψης να βάλεις official global για αρχή με playstore μέχρι να αποφασίσεις,...

• ΤΟ redmi 3 δεν έχει ακόμα global stable.

Δική μου πρόταση, κρατάς την παλιά για τηλέφωνα και βάζεις στο Redmi 3 την official stable που δεν είναι root...βάζεις εκεί το OTE TV Go και βλέπετε ατελείωτες ώρες ότι θέλετε...ενδεικτικά βγάζει άνετα 8 ώρες SOT

Μπορείς να κάνεις τον ποιο εύκολο τρόπο για την official china stable από εδώ Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
    • Πάλι την πάτησα; Πάλι για το redmi 3 μιλούσαμε; χαχα..
      Συμφωνώ απόλυτα με τον @NasDriver τότε...

• Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Και να προσθέσω και κάτι ακόμα...με την λύση που σου προτείνω, δεν θα χρειάζεται να σταματάς την ταινία για να απαντήσεις σε κλήση :thumbsup: ...πλήρη αυτονομία :D
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H zatast έγραψε:

Tεσπα, πες μου τι καλυτερο μπορει να γινει για το Xiaomi οπως σου ειπα και θα δω τι θα κανω στην πορεια.
      Μια επιλογή είναι να φλασάρεις την official κινέζικη Stable (update.miui.com/updates/v1/ful…p?d=ido_xhdpi&b=F&r=cn&n= με το MiFlash) και μετα εγκαθιστάς τα gapps και το αφηνεις έτσι εως να αποφασίσεις τελικά τι θα κάνεις..

φιλε μου οπως ειπα αυτο που θελω κυριως ειναι ενα κινητο με ελληνικα που να παιζουν ολες οι δυνατοτητες και τα apps χωρις προβληματα οπως καθε φυσιολογικο κινητο και δε με νοιαζουν οι συνεχεις αναβαθμισεις.τη δουλεια μου θελω να κανω με ενα smartphone που εχει 4000mah μπαταρια.
      δεν πηρα το κινητο για να πειραματιστω με αναβαθμισεις,ρουταρισματα,κλειδωματα,bootloader κτλ.αρκετα εχω στο κεφαλι μου με τους υπολογιστες και τα δικτυα που ασχολουμαι καθημερινα στη δουλεια μου.
      αν στη τελικη τα Xiaomi δεν μπορουν να μας κανουν τη χαρη να παιξουν με μια σταθερη rom με ελληνικα χωρις προβληματα,τοτε θα αρκεστω στην αγγλικη rom για να μην αχρηστευτει το κινητο γιατι εχει καλες δυνατοτητες αλλα κατι τετοιο δειχνει οτι τουλαχιστον για την ωρα τα Xiaomi δεν κανουν για Ελληνες χρηστες και κακως γινεται τοσος ντορος.
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

ΤΟ redmi 3 δεν έχει ακόμα global stable.

Δική μου πρόταση, κρατάς την παλιά για τηλέφωνα και βάζεις στο Redmi 3 την official stable που δεν είναι root...βάζεις εκεί το OTE TV Go και βλέπετε ατελείωτες ώρες ότι θέλετε...ενδεικτικά βγάζει άνετα 8 ώρες SOT

δε παιζει αυτο φιλε μου.δεν πηρα το κινητο για να βλεπω ταινιες.εχω τηλεοραση και tv box για αυτα..ενα smartphone θελω για internet,φωτο,apps,κλησεις που να κραταει η μπαταρια του.αν δεν παιζουν ολα αυτα χωρις προβληματα με την ελληνικη ρομ τοτε να βαλω την αγγλικη με συμπερασμα ομως οτι τα Χiaomii ειναι ακαταλληλα για Ελλαδα!!
    • Είναι μία εταιρεία με συσκευές για την Κίνα και τις περιοχές γύρω από την Κίνα με τις ανάλογες γλώσσες.
      Κάποιοι είδαν θετικά σημεία και αγόρασαν συσκευές και εκτός των περιοχών επίσημης υποστήριξης.
      Στην πορεία έφτασαν μέχρι και να τις υποστηρίζουν με προσωπικό κόστος σε κόπο και χρόνο τοπικά (Ρωσία, Ιταλία, Ελλάδα κτλ)
      Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις αλλά αν θες μία συσκευή που να μην ασχολείσαι μαζί της και να κάνει όσα θες με επίσημη υποστήριξη, κακός επέλεξες συσκευή που δεν έχει επίσημη παρουσία και υποστήριξη στην Ελλάδα.

Εμείς θα ήμαστε εδώ να βοηθήσουμε όποιον θέλει να ασχοληθεί και να μάθει την συσκευή του και τις δυνατότητές της ή τις αδυναμίες της :)
    • Διαφήμιση
    • Δεν μου λες τι κινητό έιχες πριν;

• Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H geoanto555 έγραψε:

δεν πηρα κινητο φιλε μου για να πνιγομαι στα φορουμ και να πειραματιζομαι καθε μερα με rom ..αρκετα παιζω με Η/Y και δικτυα στη δουλεια μου.
      αν ηξερα οτι θα ασχολουμαι μια εβδομαδα σε φορουμ και πανω απο τη συσκευη να φτιαξω ενα κινητο να παιζει αξιοπρεπως για να κανω τη δουλεια μου,
      δε θα το αγοραζα ποτε ακομα κι αν ηταν το πιο φτηνο και το καλυτερο του κοσμου!!
    • Καταρχήν να σου πω ότι πήρες ένα κινητό χωρίς να το ψάξεις καθόλου.
      Βέβαια είσαι λίγο άδικος.
      Αν ασχοληθείς μία φορά για 30 λεπτά θα έχεις ένα κινητό άψογο..
      Από κει και πέρα το αν ασχολείσαι κάθε φορά που βγαίνει μία αναβάθμιση είναι δικό σου θέμα.
      Εγώ προσωπικά το κάνω ..(5 λεπτ'α είναι)

Τέλος πάντων για να μην το κουράζουμε άλλο οι Ελληνικές ρομ τρέχουν άψογα και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο τις Official...

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Δεν μου λες τι κινητό έιχες πριν;

Samsung Galaxy και Fame 860 παλιοτερα απο Ελλαδα και μετα Neken N6 και τωρα Doogee F3 Pro .κανενα δεν ειχε προβληματα .μονο ο Νεκενας καποια στιγμη αρχιζε να System errors τα οποια πιθανον και να εχουν λυθει με μια αναβαθμιση που εκανα στη rom.
      περασε κι ενα Ζοpo Speed 7 για λιγο καιρο απο τα χερια μου μεχρι να σκασει ο φακος της καμερας του.αλλα προβληματα στη λειτουργια και τετοιου ειδους δεν ειχε καμια στιγμη!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Είναι μία εταιρεία με συσκευές για την Κίνα και τις περιοχές γύρω από την Κίνα με τις ανάλογες γλώσσες.
      Κάποιοι είδαν θετικά σημεία και αγόρασαν συσκευές και εκτός των περιοχών επίσημης υποστήριξης.
      Στην πορεία έφτασαν μέχρι και να τις υποστηρίζουν με προσωπικό κόστος σε κόπο και χρόνο τοπικά (Ρωσία, Ιταλία, Ελλάδα κτλ)
      Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις αλλά αν θες μία συσκευή που να μην ασχολείσαι μαζί της και να κάνει όσα θες με επίσημη υποστήριξη, κακός επέλεξες συσκευή που δεν έχει επίσημη παρουσία και υποστήριξη στην Ελλάδα.

Εμείς θα ήμαστε εδώ να βοηθήσουμε όποιον θέλει να ασχοληθεί και να μάθει την συσκευή του και τις δυνατότητές της ή τις αδυναμίες της :)

φιλε μου επισημη παρουσια δεν εχει ουτε η Neken ,oυτε η Doogee και παιζουν μια χαρα τα κινητα που ειχα.

Σας ευχαριστω για την υποστηριξη και τη δουλεια που κανετε αλλα συνεχιζω να αμφιβαλλω για την σωστη λειτουργια των Xiaοmi στην Ελλαδα παρα τις πολυ καλες δυνατοτητες που εχουν.