Με Ανενεργη εξοικονομηση ενεργεια δεν εχει σβησει ακομα. 44 ωρες ανοιχτο καο βλεπουμε! Υποθετω οτι κατι μπορει να παιζει στην εξοικονομηση καο να τερματιζει λαθος "εφαρμογη" με αποτελεσμα την επανεκκινηση. Παιζει κατι τετοιο?
Ναι και βεβαια παίζει, εφαρμογή ίσως όχι αλλά αν τερματίζει πρόωρα "διεργασία παρασκηνίου" τότε μπορεί να γίνεται το μπαμ .. sorry το reboot ήθελα να γράψω ..
Ναι και βεβαια παίζει, εφαρμογή ίσως όχι αλλά αν τερματίζει πρόωρα "διεργασία παρασκηνίου" τότε μπορεί να γίνεται το μπαμ .. sorry το reboot ήθελα να γράψω ..
Αρα ειναι bug του κινητου ή της εκαστοτε ROM? Εχω δοκιμασει πρωτα fastboot και απο πανω 7.2.8 και fastboot και απο πανω 7.3.2... Το θεμα ειναι οτι αρχισα να βαριςμαι να ξαναστινω συνεχεια το κιμητο απο την αρχη...τι προτεινεις??
Έχω και εγω το ιδιο ακριβώς πρόβλημα με Mi4 και είχα προηγούμενη έκδοση dev, έβαλα την τελευταια και εκλεισα την εξοικονόμηση ενέργειας. Θα γράψω γιατα αποτελέσματα. Θέμα μπαταρίας δεν είναι σίγουρα, γιατι μου το έχει κάνει και με 100%. Επίσης θέμα θερμοκρασίας δεν είναι καθώς το είχα πάνω σε A/C για να το δοκιμάσω και ενώ η συσκευή ήταν παγωμένη έκανε πάλι restart.
76 ωρες ανοιχτο! Νεο ρεκορ!! Αναμενουμε να δουμε τι θα γινει. @cyberguy ειναι γενικο το προβλημα οπως εχω αναφερει,τα ιδια γραφουν και με global rom. Αλλοι λενε οτι με fastboot roms και απο πανω αλεες rom εστρωσε το κινητο, αλλοι λενε οτι ακομα παλευεουν...