Καταλαβα ότι, με μία καινούργια ρομ, οι εφαρμογές πρέπει να περάσουν ξανά,, ( παλιά σε ένα κινητό Σονυ, όταν έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις έκανα αυτό το backup, με τοπικά αντίγραφα ).
Καταλαβα ότι, με μία καινούργια ρομ, οι εφαρμογές πρέπει να περάσουν ξανά,, ( παλιά σε ένα κινητό Σονυ, όταν έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις έκανα αυτό το backup, με τοπικά αντίγραφα ).
Σε μπέρδεψα μάλλον Backup θα κρατάς και καλά κάνεις.Δεν χρειαζεται να κρατας από τις εφαρμογες που ερχονται με τη ρομ, mifit,miwifi,mi...
Αυτές έρχονται με τη ρομ στην τελευταία έκδοση τους.
You may think you can fly - but you better not try
Δεν πρέπει να είναι καλή ιδέα το backup των εφαρμογών. Και από το play store, επιλέγουμε οι εφαρμογές/ παιγνίδια μου,. Επιλέγουμε Όλες. Εκεί είναι όλες οι εφαρμογές, που έχουμε κατεβάσει, για όλες τις συσκευές μας, που έχουν το Gmail μας. Εγώ αν κάνω κάποια γερή αναβάθμιση, κάνω factoryreset, και ξανακατεβαζω από το play store τις εφαρμογές μου. Επίσης σχετικά με το πρόγραμμα SyncDroid, το εγκατέστησα, σύνδεσα ένα κινητό mate 7, και δεν γίνεται σύνδεση usb με τίποτα, Οπότε έκανα μέσω wifi, και δούλεψε. Και το 2ο πρόγραμμα που έχει ο οδηγός, θέλει 40 δολλάρια για αγορά, και κάνει backup και τις εφαρμογές.
Εγώ θα πρότεινα αυτό που έχει η ίδια η ρομ. Ρυθμίσεις - Πρόσθετες ρυθμίσεις - Αντίγραφα & Επαναφορά - Τοπικά Αντίγραφα - Δημιουργία αντιγράφου. Στη ίδιο σημείο βλέπεις και τα αντίγραφά που έχεις κρατήσει για να επιλέξεις επαναφορά. Μπορείς να επιλέξεις πολύ κατανοητά τι θέλεις να κρατήσεις backup ή τι να επαναφέρεις πχ μόνο sms. Τα αρχεία σώζονται στην εξωτερική κάρτα στο φάκελο Miui. Αν δεν έχεις εξωτερική κάρτα σώζονται στην εσωτερική και μπορείς να τα μεταφέρεις στον Η/Υ.
Δεν σύμφωνω. Οι εφαρμογές αποθηκεύονται με τα δεδομένα τους, και μετά από αναβάθμιση, νομίζω πρέπει να περάσουν...στην αρχική τους μορφή(~). Το 2ο πρόγραμμα στον οδηγό, κόστος 40 δολάρια, νομίζω έχει επιλογές,, app,,, kai data app
Από ότι μπορώ να καταλάβω, δεν το δοκίμασα, οι εφαρμογές εκτός της ρομ αποθηκεύονται μαζί με τα δεδομένα (λογικό μου φαίνεται) ενώ από τις εφαρμογές της ρομ κρατάει μόνο δεδομένα (πχ από το ραδιόφωνο κρατάει μονο τις συχνότητες και όχι την εφαρμογή). Βέβαια όπως βολεύει τον καθένα.
Προσθέστε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, τα εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας θα χρησιμοποιηθεί ποτέ για το Android, το οποίο υποστηρίζει όλες τις Android τηλέφωνα και ταμπλέτες: Android Manager and Android File Transfer
Το Android μεταφοράς δεδομένων της συσκευής ήταν μια μεγάλη ερώτηση, νομίζω ότι είναι πολύ βολικό να χρησιμοποιήσετε ένα κινητό τηλέφωνο μεταφοράς αρχείων και backup app για να σας βοηθήσει. Μόλις μερικά απλά βήματα για να μεταφέρετε τα πάντα, από phonr σας στον υπολογιστή. Εάν έχετε χάσει τα δεδομένα σας, μόλις ανακάμψει από το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας. Δοκιμάστε Coolmuster Android Assistant