Τότε βάλτο να φορτίσει 4-5ώρες και βλέπουμε αν γίνει κάτι!!
xiaomi redmi note 3 pro SOS δεν ανοίγει!!!!!!!!
-
-
θα κάνω μια ερώτηση μπορεί κ κουτή αλλά δεν πειράζει...υπάρχει περίπτωση να φταίει για το πρόβλημα τα αρχεία που έσβησα?
-
-
καταλαβαίνω αυτό που μου λες αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο....
-
Οι ρομ που περνάνε τα κινεζομάγαζα είναι αγνώστου προελεύσεως και δεν ξες ποτέ τι έχουν πειράξει και πως ακριβώς τις έχουν φτιάξει. Αν λοιπόν έχουν πειράξει κάτι που δεν πρέπει μόλις το σύστημα πάει να ζητήσει ας πούμε να κάνει κάτι που έχει πειραχτεί το αρχείο ή οτιδήποτε τότε κρασάρει όλο το τηλέφωνο και τέλος. Έτσι το καταλαβαίνω τουλάχιστον εγώ. Γιαυτό φωνάζω σε όλους να αλλάζουν άμεσα τις multi κλπ. Βέβαια εδώ δεν πρόλαβες να κάνεις και πολλά από ότι κατάλαβα. Εγώ πάντως που παρέλαβα κινητό από το gearbest με multi το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν άνοιγμα κινητού, ενεργοποίηση usb debugging και oem unlock και αμέσως edl για να φλασάρω. Ούτε το χάζεψα ούτε έσβησα έγραψα τίποτα!!!
-
Δηλαδή μπορεί κ να έχασα τα λεφτά μου?
-
Θέλω να πιστεύω πως όχι! Πιστεύω ότι θα επανέλθει. Το πότε και το πως δεν το ξέρω αλλά σίγουρα θα πρέπει να ασχοληθείς αρκετά μαζί του και να το παιδέψεις!
Αξιζει να διαβάσεις το ιστορικό του παρακάτω συνφορουμίτη για να πάρεις μια ιδέα για αρχή και για να πάρεις και λίγη δύναμη ότι όντως το κινητό μπορεί να ζωντανέψει.
Redmi Note 3 Pro Hardbrick - Χρειάζεται βοήθεια
Ίσως χρειαστεί και λίγη τύχη. Φόρτισέ το, προσπάθησε να το ανοίξεις πάλι, ίσως χρειαστεί να αποσυνδέσεις μπαταρία και να δοκιμάσεις πάλι. Να τσεκάρεις ανά φάσεις αν το βλέπει ο υπολογιστής ώστε να μπορέσεις να το φλασάρεις. γενικά θα θέλει λίγο ψάξιμο. Αλλά αφιέρωσε λίγη ώρα και διάβασε όλο το νήμα που σου δίνω για να δεις τις προτάσεις μας και τις λύσεις που δίνουμε και γενικά τι έκανε το παιδί σαν προσπάθειες κλπ. Μην το προσπεράσεις έτσι απλά! -
Γιατί να έχασες τα λεφτά σου?
Αυτοι εκεί στο Χali δεν παρέχουν κάποιου είδους εγγύηση για τις αγορές κ δυνατότητα επιστροφής ελαττωματικης συσκευής ?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
δε το αφήνω έτσι θα το παλέψω...το έβαλα στη φόρτιση ξανά μετά από ώρα... θα το αφήσω όλο το βράδυ κ βλέπουμε...το θέμα είναι πως δεν μπορώ να κάνω όλα αυτά που έκανε ο φίλος που μου ανέφερες στο μήνυμα σου γιατί δεν είμαι τόσο εξοικειωμένη με αυτά...ελπίζω ότι θα βγάλω άκρη και με το alliexpress...ευχαριστώ
-
Καλημέρα,
κατέβασε και κάνει εγκατάσταση το Mi PC Suite, είναι για να βάλει τους σωστούς drivers για την συσκευή σου στον υπολογιστή.
και τώρα που το άφησες όλη νύχτα να φορτίσεις δες εάν :
1. Μπαίνει fastboot mode πατώντας και κρατώντας πατημένο το volume down και μετά πατώντας και κρατώντας πατημένο το power
2. Αν το συνδέσεις στον υπολογιστή σε USB 2 το αναγνωρίζεις ο υπολογιστής σαν συσκευή στις συσκευές ? (δεξί κλικ στο εικονίδιο του υπολογιστή ---> διαχείριση συσκευών ---> ανέβασε ένα print screen αυτά που σου δείξει. -
Καλημέρα τίποτα δεν γίνεται το άφησα όλο το βράδυ πάτησα τίποτα δεν έγινε....το μόνο που έγινε ήταν όταν το έβαλα στη πρίζα πάλι αναβόσβησε το led κόκκινο χρωμα για λίγα λεπτά και μετά πάλι τίποτα....νεκρό....ουδεμία αλλαγή...
-
Ξανασύνδεσέ το στον υπολογιστή και δώστου 5 λεπτά. Ίσως αναγνωριστεί ως Qualcom Port 9008 στο device manager κάτω από την κατηγορία Ports και να μπορέσεις να φλασάρεις!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα