Διαφήμιση

ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ????

• ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ????

Καλησπερα
      Θα ηθελα να ρωτησω βιντεο με ελληνικες οδηγιες για unlock bootloader , twrp recovery εγκαταστασης ελληνικης rom κ.τ.λ για xiaomi γενικος υπαρχει; Και αν οχι ειναι στα σκαρια τιποτα και για μας που δεν κατεχουμε και πολλα πραγματα και οσο διαβαζεις τοσο πιο μπερδευομαστε, που πιστευω και με βοηθεια απο βιντεο θα ηταν ακομα πιο ευκολα για ολους που θελουν να παρουν κινητα MI ή εχουν παρει και δυσκολευονται να αξιοποιησουν στο επακρο και να βγουν οι δυνατοτητες των κινητων MI και να ξεφυγουμε απο τις γνωστες και ακριβες μαρκες οι οποιες προσφερουν περιπου τις ιδιες δυνατοτητες αν οχι τις ιδιες με τα κινητα τις xiaomi.
      Ευχαριστω

Χρηστός Πολίτης.
    • Καλησπέρα φίλε μου. Υπάρχει σκέψη για να γίνουν βίντεο αλλά είναι άγνωστο το πότε και για ποιες συσκευές! Οι οδηγοί που υπάρχουν είναι υπεραναλυτικοί με φωτογραφίες για όλα τα βήματα και πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να μην πάει κάτι καλά. Αν ακολουθήσεις ένα ένα τα βήματα και προχωράς στα παρακάτω αφού έχεις βεβαιωθεί ότι το ολοκλήρωσες σωστά το προηγούμενο δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα! Μη την αλληλοβοήθεια που παρέχεται από το φόρουμ από όλα τα μέλη να είσαι σίγουρος ότι αν πάρεις xiaomi δεν θα το μετανιώσεις ούτε στο ελάχιστο.
    • Ευχαριστω για την απαντηση.Επειδη τωρα ειναι περιοδο διακοπων το κινητο δεν το εχω ακομα στην κατοχη μου εχω καταληξη ομως στο redmi note 3 pro καιθα το παραλαβω πιστευω στα μεσα Σεπτεμβρη απλως τωρα ριχνω πολη διαβασμα στο φορουμ για να καταλαβω περιπου τι γινετε με τα xiaomi και πιστευω σιγουρα οτι οταν ερθει η ωραθα χρειαστω την βοηθεια ολης τις παρεας του φορουμ για το καλυτερο αποτελεσμα.Τοσα πυ εχω διαβαση αν και λιγο μπερδεμα στην εγκατασταση της ελληνικης rom τα xiaomi πρεπει να ειναι πολλη τουμπανα.Οσο για τα βιντεο για αρχχη πιστευω τα βασικα οπου αφορουν τις βασικες λειτουργιες και εφαρμογες αν μπορειτε να βγαλετε και μετα τα ποιο εξειδικευμενα. Καλες διακοπες σε ολους και πιστευω να τα λεμε συχνα και θα σας παρακολουθω συνεχεια.

ΚΑΛΕΣ ΔΑΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ

Χρηστός Πολίτης.
    • Διαφήμιση
    • Όσο δεν έχεις το κινητό στα χέρια σου και απλά διαβάσεις φαίνονται δυσνόητα. Παρόλα αυτά όταν ξεκινήσεις και πας βήμα βήμα τη διαδικασία θα δεις ότι δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα. Καλές διακοπές και καλή παραλαβή!