Διαφήμιση

mi4 καινουριο δεν ανοιγει

• mi4 καινουριο δεν ανοιγει

καλησπερα,το αγορασα με την τελευταία προσφορά του banggood και..
      Έκανα ότι προτεινατε εδω με τις ρομ,εβαλα κανονικά την ελληνική και το κινητό φαινόταν να πετάει.
      Μετά,το άφησα 2 μέρες στην άκρη μέχρι να κόψω τη σιμ από το παλιό κινητό και τωρα που πάω να το ανοιξω παταω το κουμπί και δεν κανει τίποτα,το κραταω πατημένο 1 λεπτό και δεν κανει τίποτα.συνδεω το φορτιστή, πάλι τίποτα,δεν ανάβει κανένα λαμπάκι...προσπάθησα να κρατήσω πατημένο το vol+ και power ,πάλι τίποτα...
      Καμία ιδέα; ;(
    • Σύνδεσέ το σε φορτιστή τοίχου και άφησε το για 4-5 ώρες τουλάχιστον να φορτίσει και δες μετά εάν αντιδρά.
    • Ευχαριστώ για την απάντηση..
      Το γράφω εδώ σε περίπτωση που έχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα.
      Τελικά πάτησα το vol+, vol-, power ταυτόχρονα για μερικά δευτερόλεπτα και άνοιξε μπαίνοντας στο fastboot. Από εκεί έκανα wipe cache, reboot...Μετά κόλλησε στο ΜΙ logo και πάτησα για μερικά δευτερόλεπτα το power...έκανε restart και φαίνεται κομπλέ τώρα..
      Λέτε να απευθυνθώ εκεί που το αγόρασα(κινέζοι), είανι προβληματικό ή θα είναι ΟΚ τώρα πιστεύετε?
    • Διαφήμιση
    • Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Έχω μια απο τα ίδια.
      Η οθόνη δεν ψήνεται να ανοίξει.
      Μετά απο διάφορους συνδυασμούς και με όλα τα κουμπιά πατημένα μου άνοιξε το κινητό σαν σκληρός μέσα στο pc. Σε αυτή τη φάση πρέπει να έχει ένα πάρα πολύ αχνό backlight και ένιωσα οτι κάτι δονείται όταν πατούσα σε σημεία στην οθόνη. Παίρνω backup τώρα.

Πρόσεξα οτι σαν επόμενο στεπ απο αυτό όταν προσπαθώ να μπώ σε fastboot το βλέπει σαν device στο miflash. Υπάρχει κάποια standard διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να μη κάνω χειρότερα τα πράγματα; Είχα stable 7.5 όταν έγινε αυτό και τώρα έχω πρόχειρη μια cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR που νομίζω οτι είναι οκ για να φλασάρω. Μπορει κάποιος να με κατευθύνει στον κατάλληλο οδηγό; Thanks.

edit: Έκανα το flash και έγινε successfully. Μετα απο αυτό θα έπρεπε να εμφανιστεί το Mi; Έχει ανοίξει το backlight της οθόνης αλλα δεν φαίνεται τίποτα. Με κάνει να πιστεύω οτι χάλασε η οθόνη; Δεν ανοίγει και κανένα ledάκι παρόλο που το έβγαλα απο το pc και το έβαλα αμέσως στη φόρτιση

edit 2: Τώρα φαίνεται οτι ανάβει το πορτοκαλί της φόρτισης και ανάβουν τα φωτάκια απο τα home/back buttons όταν πατάω το lock. Πατώντας και σε τυχάια σημεία στην οθόνη κάνει κάτι μπλιπ μπλιπ as well. Χαλασμένη οθόνη it is ή να δοκιμάσω κάτι άλλο;

edit 3: Στο mi pc suite δε το βλέπει. Μου λέει πρέπει να κάνω update το device. Ήθελα να δώ αν μπορώ να κάνω navigate απο το pc suite αλλα όχι.