thanks!!!!!!!!!!!!!!
[GTV-6.7.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/7 15:08)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Μπραβο παιδια
-
καλημερα, ενα θεματακι που υπαρχει στην v8 ειναι στο ξυπνητηρι οταν πας στην ονομασια δεν βλεπεις τι γραφεις μετα βεβαια εμφανιζεται κανονικα οταν σωσεις την ονομασια.
-
-
-
thank you
-
-
-
Ευχαριστούμε!!Πολύ καλή και αυτη η εκδοση.
-
Γεια χαρά στη φανταστική κοινότητα!
Επειδή έχω πολύ καιρό να κάνω ROM update στα XRN2 των παιδιών μου (φοράνε ακόμη την 5.12.31) & ξέχασα πώς γίνεται, υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να κάνω για το update; Είδα τον οδηγό "Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)", αυτόν να ακολουθήσω;
Να ρωτήσω επίσης αν πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο να κάνω το update σ' αυτή την έκδοση, ή να τ' αφήσω με την 5.12.31 μια & δεν μου έχουν κάνει ιδιαίτερα παράπονα....lost in translation... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H baiosss έγραψε:
Θυμιστε μου λίγο τι πρέπει να κάνουμε για να εμφανιστεί το εικονίδιο του su στην επιφάνεια εργασίας. Θέλει φλασαρισμα μέσω twrp?
Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Super User => Διαγραφή ενημέρωσης
Τι γίνεται στην περίπτωση που δε βρίσκω το su στις εφαρμογές παρόλο που έχω δικαιώματα root?
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Περάστηκε και αναμένουμε εντυπώσεις από τη λειτουργία. Ευχαριστούμε και πάλι.
Ο/H evankouros έγραψε:
Γεια χαρά στη φανταστική κοινότητα!
Επειδή έχω πολύ καιρό να κάνω ROM update στα XRN2 των παιδιών μου (φοράνε ακόμη την 5.12.31) & ξέχασα πώς γίνεται, υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να κάνω για το update; Είδα τον οδηγό "Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)", αυτόν να ακολουθήσω;
Να ρωτήσω επίσης αν πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο να κάνω το update σ' αυτή την έκδοση, ή να τ' αφήσω με την 5.12.31 μια & δεν μου έχουν κάνει ιδιαίτερα παράπονα.
EDIT: Τώρα είδα οτι η έκδοση 5.12.31 είναι ήδη Miui 7 οπότε μάλλον δεν χρείαζεται στο wipe να επιλέξεις το Data και να κρατήσεις τα δεδομένα. Ας το φιξαρει και κάποιος άλλος γνώστης από δω για να μην σε πάρω στο λαιμό μουΌπως και να χει ένα backup δεν έβλαψε ποτέ κανένα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα