[GTV-6.7.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/7 15:08)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Θέλει μόνο factory reset = wipe cache + wipe dalvick art/ cache + data και μετά βάζεις την ελληνική stable
-
-
-
-
γεια σας παιδια.
στο mi3 μου εχω κατεβασει το zip και εκανα την αναβαθμιση απο την εφαρμογη αναβαθμισης αλλα και απο το recovery mode να την εκανα το ιδιο ειναι αφου και η εφαρμογη αναβαθμισης εκει με στελνει.
το θεμα ειναι αλλο ομως.....
μετα την αναβαθμιση εξαφανιστηκε το αρχειο zip απο τον διαχειριστει αρχειων και δεν μπορω να το.σβησω.
ειναι φυσικολογικο;;;;πως μπορω να το βρω και να το σβησω ωστε να μην πιανει χωρο;;; -
-
Ο/H Thracia έγραψε:
@blackm76 Το αρχειο πρέπει να στο έσβησε αυτόματα η αναβάθμιση αφού αναβαθμισες μέσα απο τη ΡΟΜ.Καλό είναι να το ξαναπερασεις στη συσκευή για να υπάρχει τουλάχιστον το zip μιας ΡΟΜ,ποτέ δεν ξέρεις,μπορεί να χρειαστεί
Αν εννοείς όταν λες μες από την Ρόμ τον Updater, εμένα δεν μου σβήνει τις προηγούμενες Ρόμ...
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H johnkeppas έγραψε:
Αν εννοείς όταν λες μες από την Ρόμ τον Updater, εμένα δεν μου σβήνει τις προηγούμενες Ρόμ...
-
-
αρα την σβηνει μονο του οποτε να μην ψαξω να την βρω και να μην ανησυχω για τον χωρο.
παντως thracia εν μερη εχεις δικιο.ας υπαρχει ενα αρχειο zip(ρομ) μεσα.....προληπτικα μηπως μακρια απο εδω παθουμε τιποτα.......αλλα ειπαμε...μακρια απο εμας.......χαχαχ -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Έγινε FIX της GTV-6.7.21 ROM για το RedMi Note 3G, για το πρόβλημα που είχε με την έλλειψη του ROOT & Dolby Atmos.
Μπορείτε να κατεβάσετε και πάλι την ROM από την αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα