Καλησπέρα πολύ καλή ρομ μέχρι στιγμής. Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας. Μια ερώτηση μόνο, τι έχει γίνει με τα θέματα και τις γραμματοσειρές? Μόνο το default φαίνεται.
[GTV-6.7.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/7 15:08)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Καλησπερα σας ευχαριστώ πολυ γισ τη ρομ φλσαριστηκε σε νοτε 3
Μου φαινεται οτι η μπαταρια σα να εξαντλείται πιο γρηγορα μπορει να ειναι και ιδεα μου μπορει να επιβεβαιώσει κάποιος?
Επισης σα να εχω πιο αδυναμο σημα
Ευχαριστώ παρ αυτα -
Ολα πολυ καλα και εδω ,κανενα προβλημα μεχρι τωρα, μπραβο σας παιδια!!!
Διαβασα λιγο πανω μια ερωτηση για τις γραμματοσειρες ,κατεβαζουμε απο καπου ;;Και στο δικο μου μια default εχει με κατι κινεζικα. -
-
Ο/H blackm76 έγραψε:
ας υπαρχει ενα αρχειο zip(ρομ) μεσα
OffTopicΛοιπόν το άσχημο σενάριο.Πηγαίνεις το πρωί στη δουλεία και ξαφνικά καρασαρει Beta Rom.Ρίχνεις ένα φλασσαρισμα στο φανάρι για να πάει καλα η μερα
.Το καλο σεναριο .Βγαινεις με το κολλητο που εχεις να τον δεις κανενα δυμηνο αφου του εχεις παραγγείλει το κινητο και του το εχεις σεταρει με την τοτε ρομ.Του περνάς με το mi drop το zip του το φλασσαρεις τον κάνεις μαγκα και σε κερνάει τις
You may think you can fly - but you better not try -
-
Θέλω να την περάσω πάνω στην 6.5.5. V7 που φοράω τώρα αφού κάνω factory reset.
Όταν θα πάω να επαναφέρω εφαρμογές κα απο το τοπικό αντίγραφο που έχω κρατήσει
θα παραμείνει στην 6.7.21 ή θα με ξαναγυρίσει στην 6.5.5? -
@kinezos69 Θα επαναφέρεις μονο τις εφαρμογές όχι και τις ρυθμίσεις συστήματος για να μην εχεις πρόβλημα με τις λυτουργιες.Οχι δεν θα σε γυρίσει σε προηγούμενη.You may think you can fly - but you better not try
-
Σήμερα περάστηκε και από μένα στο Redmi Note 3. Όλα πήγαν καλά με την εγκατάσταση. Wifi - Bluetooth και λοιπά δουλεύουν μια χαρά. Κατανάλωση μπαταρίας θα δείξει τις επόμενες μέρες. Το θέμα με το fingerprint υπάρχει και σε μένα και φαίνεται να είναι παρόμοιο (αν όχι ίδιο) με αυτό που είχε παρουσιαστεί και σε παλαιότερη έκδοση σε MiUi 7. Η αναγνώριση του αποτυπώματος δουλεύει απλά δεν μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις του για προσθήκη - αφαίρεση αποτυπώματος. Το πρόβλημα με το SU διορθώθηκε.
Να είστε καλά.
Edit 1: Όταν συνδέθηκα με wifi και προσπάθησε να συγχρονίσει με το Mi Cloud μου εμφάνισε στην κουρτίνα 2 καταχωρίσεις η μία ήταν στα Κινέζικα. Μόνο το Mi Cloud ήταν στα Αγγλικά. -
Ο/H Thracia έγραψε:
@kinezos69 Θα επαναφέρεις μονο τις εφαρμογές όχι και τις ρυθμίσεις συστήματος για να μην εχεις πρόβλημα με τις λυτουργιες.Οχι δεν θα σε γυρίσει σε προηγούμενη.
Το factory reset το κανω απο ρυθμισεις-επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα μπαινω twrp για να κανω install την νεα rom, σωστα? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα