You may think you can fly - but you better not try
[GTV-6.7.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/7 15:08)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλησπερα παιδια. Σε μι4 συνεχιζονται τα πολλα ρεμπουτ, χωρις λογο. Η μπαταρια συνεχιζει να ρουφιεται σαν καφες, Τι μπορω να κανω? Να παω σε προηγουμενη σε καποια απο τις αρχικες και αν ναι θελει factory reset?
-
Ο/H bzanios έγραψε:
..........................
Το θέμα με το fingerprint υπάρχει και σε μένα και φαίνεται να είναι παρόμοιο (αν όχι ίδιο) με αυτό που είχε παρουσιαστεί και σε παλαιότερη έκδοση σε MiUi 7. Η αναγνώριση του αποτυπώματος δουλεύει απλά δεν μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις του για προσθήκη - αφαίρεση αποτυπώματος.
.....................
-
Να κάνω μία ερώτηση; Στο kenzo εδώ και 2-3 ρομ έχω χάσει την εφαρμογή supersu. Η ρομ είναι root και όλες οι εφαρμογές που το απαιτούν τρέχουν κανονικα. Δεν υπάρχει εφαρμογή supersu στις εγκατεστημένες εφαρμογές, ούτε στις εφαρμογές στο play store, ούτε έχω κάνει εγκατάσταση ή αναβάθμιση του supersu από το play store.
Είναι φυσιολογικό αυτό ή κάτι δεν έχει κάτσει καλά;
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk -
Ο/H fanatic έγραψε:
Να κάνω μία ερώτηση; Στο kenzo εδώ και 2-3 ρομ έχω χάσει την εφαρμογή supersu. Η ρομ είναι root και όλες οι εφαρμογές που το απαιτούν τρέχουν κανονικα. Δεν υπάρχει εφαρμογή supersu στις εγκατεστημένες εφαρμογές, ούτε στις εφαρμογές στο play store, ούτε έχω κάνει εγκατάσταση ή αναβάθμιση του supersu από το play store.
Είναι φυσιολογικό αυτό ή κάτι δεν έχει κάτσει καλά;
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Στην επόμενη αναβάθμιση της άλλης εβδομάδας θα είστε οκ, καθώς θα ενσωματώσουμε ένα Fix σε όλες τις ROM. -
Guys γιατι δεν μπορω να κατεβασω θεματα;; δεν μου τα φορτωνει στο στορ
-
-
Ο/H martzicadespell έγραψε:
-
-
Πως εμφανίζεται το ποσοστό μπαταρία στην μπάρα στη miui 8
-
-
Ο/H geopap7 έγραψε:
Καλησπερα παιδια. Σε μι4 συνεχιζονται τα πολλα ρεμπουτ, χωρις λογο. Η μπαταρια συνεχιζει να ρουφιεται σαν καφες, Τι μπορω να κανω? Να παω σε προηγουμενη σε καποια απο τις αρχικες και αν ναι θελει factory reset?
Σε κάθε περίπτωση (αφενός λόγω των reboot και θερμοκρασίας) θα πρότεινα μέσω TWRP -->Wipe Cache, Dalvik Cache, Data, System - Reboot to Recovery και μετά αφού ξαναμπείς ξαναφλάσαρε την τρέχουσα (εννοείται πως απο πρίν την εχεις σώσει/βάλει στο κινητό).
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H martzicadespell έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα