Απο εδω μήπως κάποια λύση? Search - Xiaomi MIUI Official ForumΟ/H geo221 έγραψε:
Φίλε NasDriver , το ψάχνει ο φίλος dnomikos και σίγουρα υπάρχει κάτι που μπλέκεται και εμφανίζει μη αποδεκτό τον κωδικό Mi accound (μπλέκεται μόνο, όταν έχεις αλλάξει ρομ και πας να δηλώσεις το κινητό στην Xiaomi)
Βοήθεια Brick - Εγκατάσταση της Miui-6.7.21 μετά από wipe σχεδόν σε όλα (Cache-Data-Internal storage-system)
- Mi-3
-
-
@geo221 το να προσθέτεις αυτή την στιγμή το @ μπροστά από το nickname μου μόνο σπαμ δημιουργεί στις ειδοποιήσεις και τίποτα παραπάνω δεν προσφέρει τίποτα στην επίλυση του προβλήματος...θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
@geo221 το να προσθέτεις αυτή την στιγμή το @ μπροστά από το nickname μου μόνο σπαμ δημιουργεί στις ειδοποιήσεις και τίποτα παραπάνω δεν προσφέρει τίποτα στην επίλυση του προβλήματος...θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις.
Επειδή κάποιος φίλος εδώ μου το ζήτησε να βάζω μπροστά από το όνομα του το (@), έτσι και εγώ το έβαλα σε όλους από καλή διάθεση προς εσάς όλους.
Διότι μου είπε , ότι μόνο έτσι θα ξέρει ότι ανέφεραν το όνομά του σε κάποιο νήμα και πάει και το βλέπει. -
Το κατάλαβα ότι έγινε από λάθος
Όταν κάνεις ένα νέο ποστ και θες να ειδοποιήσεις κάποιον βάζεις μπροστά από το nickname to @ και μόλις πατήσεις "Υποβολή" αυτόματα θα του εμφανιστεί μία ειδοποίηση ότι "Έγινε αναφορά σε εσάς από τον τάδε στο θέμα τάδε".
Καταλαβαίνεις τι έγινε στις ειδοποιήσεις μου όταν ξεκίνησες τις αλλαγές me to @ -
Τελικό συμπέρασμα από τις ενέργειες που έγιναν για να λυθούν τα παραπάνω προβλήματα που είχα.
1) Το πρόβλημα με τον κωδικό και το username στο Mi account.
Διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν διπλές εγγραφές καταχωρημένες
2) Το πρόβλημα με το μήνυμα ''Unfortunatly, Spaces Manager Service'' and ''send bug report to Mi for analysis'' ----> ήταν από το Format που έκανα μέσα στο TWRP . Διορθώθηκε μετά την ενέργεια της εργοστασιακής ρύθμισης που έγινε.
Τα παραπάνω προβλήματα λύθηκαν κατόπιν βοήθειας του (μοναδικού και άπαιχτου) @dnomikos Τον ευχαριστώ και από εδώ: Χίλια ευχαριστώ Δημήτρη, να είσαι πάντα καλά. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες