Σ ευχαριστώ πολύ George!!!
Μήπως είναι εύκολο να μου πεις αν κάνω κάτι ιδιαίτερο για να κάνω το upgrade?
Μήπως είναι εύκολο να μου πεις αν κάνω κάτι ιδιαίτερο για να κάνω το upgrade?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠηγαινε απο τον Device Manager των Windows να μου πεις σαν τι αναγνωρίζει την συσκευη σου..Ο/H Sigou έγραψε:
Παιδια HELP....Εκανα οτι ειπατε στο redmi note 3 pro με την διαδικασια adb μου βγαλε 100% reboot to system now το κινητο μου εσβησε και αναβοσβηνει το κοκκινο led apo πανω..Τι εγινε???Το bootloader βλεπω ξανακλειδωθηκε..Παω στο adb με την εντολη fastboot oem unlock-go να το ξεκλειδωσω και μου βγαζει failed.
android phone.Ο/H Bodai έγραψε:
Πηγαινε απο τον Device Manager των Windows να μου πεις σαν τι αναγνωρίζει την συσκευη σου..Ο/H Sigou έγραψε:
Παιδια HELP....Εκανα οτι ειπατε στο redmi note 3 pro με την διαδικασια adb μου βγαλε 100% reboot to system now το κινητο μου εσβησε και αναβοσβηνει το κοκκινο led apo πανω..Τι εγινε???Το bootloader βλεπω ξανακλειδωθηκε..Παω στο adb με την εντολη fastboot oem unlock-go να το ξεκλειδωσω και μου βγαζει failed.
Αυτό αν ήταν σε κανονική λειτουργία το κινητό, βάλτο πάλι σε fastboot, δες πως το βλέπει και αν σου λέει bootloader interface ξεκλείδωσε τον bootloader και μετα θα ανοίξει ..Ο/H Sigou έγραψε:
android phone.
ναι κατω απο το android phone λεει marshall london booloader interface..Πως το ξεκλειδωνω όμως?Ο/H Bodai έγραψε:
Αυτό αν ήταν σε κανονική λειτουργία το κινητό, βάλτο πάλι σε fastboot, δες πως το βλέπει και αν σου λέει bootloader interface ξεκλείδωσε τον bootloader και μετα θα ανοίξει ..Ο/H Sigou έγραψε:
android phone.
σε fastboot mode ειμαι τοση ωρα..πως το ξεκλειδωνω τωρα?εγραψα στο cmd fastboot oem unlock-go και μου βγαζει failed..Εκτος αν υπαρχει αλλος τροπος για ξεκλειδωμα.Ο/H Bodai έγραψε:
Ξεκλείδωμα πάντα με το unlock tool. Εχεις πάρει άδεια??Ο/H Sigou έγραψε:
πως το ξεκλειδωνω τωρα?εγραψα στο cmd fastboot oem unlock-go και μου βγαζει failed.
Ο/H Sigou έγραψε:
σε fastboot mode ειμαι τοση ωρα..πως το ξεκλειδωνω τωρα?εγραψα στο cmd fastboot oem unlock-go και μου βγαζει failed..Εκτος αν υπαρχει αλλος τροπος για ξεκλειδωμα.Ο/H Bodai έγραψε:
α οκ thanks.το κανα.τωρα περιμενω να ανοιξει.(ναι χθεσ πηρα τν αδεια και το ξεκλειδωσα.) απλα καθομουν και προσπα8ουσα να το κανω απο το adb δεν ηξερα οτι γινονταν ξανα απο το unlock tool.σε ευχαριστω πολυ..:)Ο/H Bodai έγραψε:
Ξεκλείδωμα πάντα με το unlock tool. Εχεις πάρει άδεια??Ο/H Sigou έγραψε:
πως το ξεκλειδωνω τωρα?εγραψα στο cmd fastboot oem unlock-go και μου βγαζει failed.