Ανέβασε ένα screenshot από το σφάλμα μαζι με ον φάκελο adb να δούμε μεσα τα αρχειαΟ/H mparaxir έγραψε:
cannot read update.zip τι κανω εδω?
Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
- Οδηγός
- Xiaomi
- MIUI
-
-
-
-
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
να γράψεις "update.zip.zip"
-
τα δοκιμασα ολα παιδια δεν δουλευανε τιποτα.στην εντελη καταφερα να φλασαρω την ρομ,πως και τι μην με ρωτατε ουτε και εγω ξερω καν το μονο που ξερω καποια στιγμη με τα πολλα απλα βρεθηκε στον εσωτερικο χωρο η ρομ και ετσι καταφερα και φλασαρα
=============== Δεκ 6th 2016, 3:24pm ===============
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Με το κουμπί prt sc (σε win 10 μαζι με το fn) Και μετα επικόλληση στην ζωγραφικη.
-
Device '(null) ' not found. Γιατί;
-
Δεν μπορώ με τίποτα να περάσω την ROM σταματάει το Adb και στο κινητό βγάζει αυτό το σφάλμα. Τι να κάνω.? Μιλάμε για Redmi Note 3 Pro.. Ευχαριστώ..!
-
Ο/H diamantopoulosh έγραψε:
σταματάει το Adb και στο κινητό βγάζει αυτό το σφάλμα.
-
Ξεκλείδωσα το bootloader και εγκατέστησα το TWRP Recovery αλλά δεν είχα rom στη συσκευή. Προσπάθησα με το Adb να βάλω Rom και Stable και Dev αλλά τζίφος.. Τώρα έχω ένα Brucked τηλέφωνο που ανοίγει μόνο το fastboot. Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση με το mi flash tool σε EDL mode από αυτόν τον οδηγό αλλά μάταια γιατί έχω σφάλμα "cannot received hello packet". MiFlash is trying to reset status".
Τι κάνω τώρα? Έχει κανένας καμία ιδέα..????????
SOS βοηθήστε..!!!! -
Ο/H diamantopoulosh έγραψε:
Τι κάνω τώρα? Έχει κανένας καμία ιδέα..????????
Μπες σε fastboot mode και δες αν κλειδωσε το κινητο...
Αν όχι ξανα την διαδικασία της Ελληνικής. -
Τώρα το ξαναξεκλείδωσα έκανε reboot και μου ζητάει να βάλω κωδικό. Τι κώδικό να βάλω?.. Τι κάνω..? Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα