Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
- Οδηγός
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Ήταν δυνατόν να μην ανοίξει βρε ?
Αφού όλα έγιναν σωστά ... -
Άψογος οδηγός! Να ενημερώσω μόνο πως εναλλακτικά, αν υπάρχει καλώδιο usb otg και στικάκι πρόχειρο, μπορεί κανείς απλά να περάσει τη rom στο στικάκι και αφού το συνδέσει στο κινητό και κάνει mount, το twrp το βλέπει κανονικά και μπορεί να επιλεχθεί το αρχείο για install, αποφεύγοντας την παραπάνω διαδικασία!
-
-
-
-
Καλησπερα
την επαθα κι εγω και ξεχασα να ριξω το zip της ελληνικης ρομ στο τηλεφωνο πριν φλασραρω το custom recovery. Ανοιξα λοιπον τον οδηγο για sideload και ειδα οτι χρειαζομουν νεοτερη version. Την 1.0.32. Την κατεβασα και την περασα αλλα αντιο να την ριξω πανω στην 1.0.31 που ειχα εσβησα την 1.0.31 και εριξα στον C την 1.0.32.
Απο εκεινη την ωρα το adb δεν βλεπει το κινητο (το οποιο ειναι σε TWRP). Εκανα uninstall και reinstall τους universal adb drivers αλλα τιποτα. Εδωσα kill-server/start-server τιποτα.
Δοκιμασα να βαλω το zip σε microSD αλλα οταν παταω select storage δεν μπορω να επιλεξω την microSD και τη δειχνει 0mb..
Καμια ιδεα? -
Κάνε reboot-> recovery
Αν δεν φορτώσει αυτόματα βάλτο χειροκίνητα με Volume+ και power
Μετά λογικά προχωρας κανονικά
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H ianpan24 έγραψε:
Καλησπερα
την επαθα κι εγω και ξεχασα να ριξω το zip της ελληνικης ρομ στο τηλεφωνο πριν φλασραρω το custom recovery. Ανοιξα λοιπον τον οδηγο για sideload και ειδα οτι χρειαζομουν νεοτερη version. Την 1.0.32. Την κατεβασα και την περασα αλλα αντιο να την ριξω πανω στην 1.0.31 που ειχα εσβησα την 1.0.31 και εριξα στον C την 1.0.32.
Απο εκεινη την ωρα το adb δεν βλεπει το κινητο (το οποιο ειναι σε TWRP). Εκανα uninstall και reinstall τους universal adb drivers αλλα τιποτα. Εδωσα kill-server/start-server τιποτα.
Δοκιμασα να βαλω το zip σε microSD αλλα οταν παταω select storage δεν μπορω να επιλεξω την microSD και τη δειχνει 0mb..
Καμια ιδεα?
-
Hεντολη για sideload δεν δουλεψε κι εριξα τη ρομ στο τηλεφωνο με την εντολη adb push update.zip /sdcard/. και την περασε. Μετα εκανα install to zip απο TWRP μετα wipe cache/dalvik και μετα reboot phone.
Μετα απο λιγο αΝΑΨΕ με το σημα MI στην οθονη (χωρις να γραφει android) απο κατω και 3 φορες μεχρι τωρα εχει σβησει το σημα κι εχει ξαναναψει. bootloop?
Τι να κανω? να περιμενω ή να το σβησω με παρατεταμενο πατημα power button?
(εχω ακομα την microSD μεσα, παιζει ρολο?) -
Μπες fastboot και δες αν κλείδωσε ο bootloader
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα