Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
- Οδηγός
- Xiaomi
- MIUI
-
-
την τελευταια miui8 stable σε redmi 3 pro (ido)
Mπηκα fastboot να ελεγξω bootloader
Μετα να κανω ολη την διαδικασια απο την αρχη? miflash για να περασω china dev, μετα unlock(αν εχει κλειδωσει) και μετα παλι flash TWRP και ελληνικη? -
device unlocked: true
Ξεκλειδωτος. Τωρα? -
-
Τελικα επειδη δεν ειχα χρονο κι επειδη δεν ειχε κλειδωσει ο bootloader δεν τα εκανα ολα απ την αρχη. Το ανοιξα σε fastboot, φλασαρα μεσω adb το recovery και εκανα Install τη ρομ απο την microSD κι ολα πηγαν καλα. Αυτη τη φορα την ειδε την καρτα μιας και ηταν απτην αρχη μεσα στο τηλεφωνο.
Το μονο που δεν καταλαβα ειναι γιατι δεν εγινε την πρωτη φορα σωστη εγκατασταση (οταν εκανα adb push το αρχειο της ρομ). -
Περασα την ρομ με αυτον τον τροπο (γιατι δεν γινοταν ουτε μεσω MiFlash ουτε μεσω Mi PC Suite) και η εγκατασταση πηγε καλα. Ομως παρατηρω στις εικονες του tutorial πως στα wipe εχει σαν επιλογη το "MicroSD" και το "USB OTG" ενω σε εμενα δεν τα ειχε αυτα (και εξακολουθει να μην τα εχει τωρα που εχω περασει και τη ρομ). Ως εκ τουτου στο κινητο φαινεται οτι εχω χωρο μονο 4gb, το ιδιο και οταν το συνδεω στο pc. Ενα partition γυρω στα 25gb εχει χαθει δηλαδη (εχω το xiaomi mi2s 32gb) πως το επαναφερω????
-
-
-
βασικά δεν εβρισκα μεσα στο κινητο (μεσω twrp) τη rom ώστε να προσωρησω στην εγκατασταση της
Μεσω otg έκανα την εγκατασταση zip (απο twrp).
οπότε είμαι κομπλε και έπαιξε η Ελληνική.
Να ρωτήσω, μόνο κατι τελευταία για επιβεβαίωση
1. Έχω βάλει την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0 Θεωρώ ότι δεν παίρνει update γιατί είναι η Ελληνική. Σωστά??
2. Για να μπω στο twrp, παταω power & volume + ???
3. Το κινητό ειναι ξεκλειδωτο. Το αφήνω έτσι για επόμενη rom ή το κλειδώνω?? Υπάρχει κάποιος φοβος αν μεινει ξεκλειδωτο??
Ευχαριστώ πολύ. -
Ο/H Dimikap έγραψε:
1. Έχω βάλει την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0 Θεωρώ ότι δεν παίρνει update γιατί είναι η Ελληνική. Σωστά??
3. Το κινητό ειναι ξεκλειδωτο. Το αφήνω έτσι για επόμενη rom ή το κλειδώνω?? Υπάρχει κάποιος φοβος αν μεινει ξεκλειδωτο??
2. Ναι
3. Αν το κλειδώσεις σε κόβω να έχεις θέμα.. -
Ο/H Dimikap έγραψε:
Να ρωτήσω, μόνο κατι τελευταία για επιβεβαίωση
2. ΝΑΙ, τα κρατάς πατημένα μέχρι να καταλάβεις την δόνηση στην συσκευή σου και να δεις το Mi Logo στην οθόνη.
3. ΟΧΙ. Το αφήνεις ξεκλείδωτο (Αν το έχεις ξεκλειδώσει με τον επίσημο τρόπο - διαφορετικά θα έχεις προβλήματα), και περνάς άφοβα την επόμενη ελληνική Version. -
Σας ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα.
PS Σε 2 μέρες έγινε το ξεκλειδωμα μετα το αίτημα στη xiaomi.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα