Πρέπει να κάνεις format data..Ο/H dphier έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται ότι και να κάνω τελευταία μου βγάζει error
Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
- Οδηγός
- Xiaomi
- MIUI
-
-
-
Λοιπον ειμαι στην φαση που ξανα εκανα format data και enable mtp . Απο οτι φαινεται πλεον ο εσωτερικος χωρος του κινητου αναγνωριζεται και βλεπω και εναν φακελο twrp στον φακελο sd card.
πως το καλο θα περασω αυτη τη rom, τις προηγουμενες φορες που βρεθηκα στην ιδια φαση εκανα reboot το κινητο περασα το zip μετα μπηκα σε recovery mode και δεν εμφανιζε τον εσωτερικο χωρο του κινητου. θα επρεπε να μου αναγνωριζει τη συσκευη το pc οταν ειμαι σε recovery mode? Να ξαναπροσπαθησω να κανω το ιδιο ? ή να κανω τιποτα αλλο μεσω fastboot mode ξερω γω?
Συγνωμη αμα γινομαι κουραστικος αλλα προσπαθω τοση ωρα και δεν τα καταφερνω.
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας... -
αντέγραψέ την ρομ μέσα στον φάκελο twrp, μπες στο twrp και συνέχισε τη διαδικασία της εγκατάστασης!!!
install--->την επιλέγεις μέσα από τον φάκελο twrp και την φλασάρεις!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
αντέγραψέ την ρομ μέσα στον φάκελο twrp, μπες στο twrp και συνέχισε τη διαδικασία της εγκατάστασης!!!
install--->την επιλέγεις μέσα από τον φάκελο twrp και την φλασάρεις!!!
Πάλι τα ίδια δεν αναγνωρίζει τον εσωτερικό χώρο, μήπως φταίει η υπαρχων rom ; έχω την stable miui 8.
Επίσης το κινητό ήταν ξεκλείδωτο από το κατάστημα που το αγόρασα ( to2c) απλά τα αναφέρω μήπως παίζουν ρόλο.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
η rom που ειχε το κινητο δεν ηταν official (μαιμου) δεν υπαρχει global στο redmi pro.
κοιτα αυτα που γραφει ο φιλος @BanditGR εδω Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. και καντο παλι με βηματα που λεει -
Παίδια σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ .
Καταφερα και περασα τελικά την τελευταία developer rom με επιτυχεία. -
Μόλις τελείωσα το flasάρισμα και περιμένω να ανοίξει. crossing
fingerss!!!!
=============== Μαρ 11th 2017, 12:45pm ===============
Τελικά όλα καλά!!!!Yeaaaaaaa!!! Πολύ καλός οδηγός. Εύκολος και χωρίς άγχος (περίπου). -
Καλησπέρα παιδιά
προσπαθώντας να περάσω την ελληνική ρομ στο xrn3 pro ακολούθησα όλα τα βήματα και περιμένω εδώ και ώρα για να περαστεί η ρομ αλλά δεν έχει ανοίξει ακόμη το κινητό..
Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του;
ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Ο/H tomtrian έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του;
Έχει βγάλει android κάτω απο το mi logo? -
έχω που περιμένω κανένα δεκάλεπτο και δεν έχει ανοίξει το κινητό καθόλου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0