Συγχρονισμός internal με external sd [SOLVED]
-
-
-
@chrdes δεν νομίζω ότι ζητάς πολλά, λογικά κάποιος τρόπος θα υπάρχει ίσως με ρύθμιση της συσκευής να αποθηκεύει την φωτογραφία και στις 2 μνήμες μπορεί να είναι θέμα προγραμματισμού είχα διαβάσει ότι κάτι τέτοια μπορείς να τα φτιάξεις μόνο σε συσκευή root, το ίδιο ήθελα και εγώ εδώ και πολύ καιρό στο laptop στο excel όταν αποθηκεύω ένα συγκεκριμένο λογιστικό φύλλο να πηγαίνει ταυτόχρονα και στο εσωτερικό αλλά και στον εξωτερικό σκληρό, είμαι σίγουρος ότι γίνεται αλλά δεν το κατάφερα, και θα είναι και εύκολο για κάποιον που γνωρίζει.13.420
-
-
Ο/H movieland έγραψε:
Όταν παρήγγειλα το mi4c θεωρούσα σοβαρό μειονέκτημα την έλλειψη εξωτερικής sd, τώρα πια νομίζω ότι σώθηκα δεν έχω πια την σκοτούρα που αποθηκεύω και τι, διπλοεγγραφές back up διαχείριση αρχείων και κουραφέξαλα, το συννεφάκι πάει σύννεφο.
Redmi Note 3 Pro
Lineage OS 14.1.20170503-NIGHTLY -
@movieland στον Η/Υ λύνεται με bat αρχεία και με την εντολή xcopy που παίρνει διακόπτες και είναι πολύ δυνατή. Τρέχεις το bat αρχείο και αντιγράφεις ότι θες όπου θες. Υπάρχουν βέβαια και δωρεάν εξειδικευμένα προγράμματα για συγχρονισμό.
Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 -
-
Τελικά κατέληξα στο foldersync lite. Free απο το Google play.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0