Δεν ξέρω αν μιλάς γι αυτό. Τσέκαρέ το ...Ο/H giasoy έγραψε:
Ξέρω γω, προσπαθώ να περάσω μόνο γραμματοσειρά αλλά τα ίδια, βέβαια έχω βρει μια λύση που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Αν γίνεται θα ενημερώσω.
[GTV-6.7.28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/7 20:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Επειδη σκεφτομαι να περασω απο stable σε dev ο τροπος εγκαταστασης ειναι factory reset->fastboot->6.7.28 ?? Ή μπορω να περασω και πανω απο την 7.5.3 stable που εχω τωρα? Επισης δεν καταλαβαινω καλα αυτο που γραφει πανω με κοκκινα γραμματα για το Mi4. Δεχομαστε το pre-rooted που θα μας βγαλει στο twrp ή τρεχουμε το super user? Σε περιπτωση που δεν μας ενδιαφερει το root απλα δεν αποδεχομαστε κανενα απο τα δυο?Xiaomi Redmi Note 8T
-
-
Ο/H ntel0s έγραψε:
Επειδη σκεφτομαι να περασω απο stable σε dev ο τροπος εγκαταστασης ειναι factory reset->fastboot->6.7.28 ?? Ή μπορω να περασω και πανω απο την 7.5.3 stable που εχω τωρα? Επισης δεν καταλαβαινω καλα αυτο που γραφει πανω με κοκκινα γραμματα για το Mi4. Δεχομαστε το pre-rooted που θα μας βγαλει στο twrp ή τρεχουμε το super user? Σε περιπτωση που δεν μας ενδιαφερει το root απλα δεν αποδεχομαστε κανενα απο τα δυο?
Η ROM για το Mi-4 είναι Pre_rooted με τον Root Manager της MIUI και δεν χρειάζεται να περάσεις κανένα Super User, ούτε το su από το TWRP. -
1)Για την εφαρμογή απόκρυψης εφαρμογών γνωρίζει κανείς τίποτα;
2)την εφαρμογή vir mix πως την κατεβάζω και εγώ στο mi3 μου; πάτησα στο λινκ που στείλατε αλλά δεν έχει download.
3)εκτός από θέματα και wallpaper μπορώ να αλλάξω φόντα από τα άσπρα μενού και από τα κουμπιά όπως παράδειγμα το oxygen OS του oneplus?
(ξέρω το τελευταίο που ρώτησα είναι αμαρτήμα και ιεροσυλία γιατί το miui δεν συγκρίνεται με τίποτα αλλά ήθελα να ξέρω αν έχει και αυτήν την δυνατότητα)
Ελπίζω να με συγχωρεσετε... Χαχαχα -
Τελικά είδα ότι το πρόβλημα με το deep sleep δημιουργείται όταν έχω fingerprint. Αν θέλει κάποιος ας επιβεβαιώσει αν είναι bug
-
Καλησπέρα και απο μενα.
Μετά απο χρηση ολόκληρης ημέρας αυτο που παρατηρώ ειναι συχνα να διακοπτεται η συνομιλία με διάφορους συνομιλητές (ενω δείχνει κανονικά σε κλήση, δεν ακουω τίποτα)
Ο παροχος (εαν παιζει ρολο) είναι VDF
Ισως ειναι ιδεα μου αλλα σημερα ηταν έντονο, μια μερα μετα το πέρασμα της 6.7.28.
Ιδεα μου?
Redmi 3... -
Ο/H thagro έγραψε:
Καλησπέρα και απο μενα.
Μετά απο χρηση ολόκληρης ημέρας αυτο που παρατηρώ ειναι συχνα να διακοπτεται η συνομιλία με διάφορους συνομιλητές (ενω δείχνει κανονικά σε κλήση, δεν ακουω τίποτα)
Ο παροχος (εαν παιζει ρολο) είναι VDF
Ισως ειναι ιδεα μου αλλα σημερα ηταν έντονο, μια μερα μετα το πέρασμα της 6.7.28.
Ιδεα μου?
Redmi 3...
Έντονο το παραπάνω και σε μένα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H blackm76 έγραψε:
2. Το vir mix είναι θέμα και έχει μεγάλη διαδικασία να το εγκαταστήσεις.
3. Το χρώμα πάει ανάλογα με το θέμα. Κάνε μία αναζήτηση "dark" θέματα και θα έχεις αυτό που θέλεις. -
Η ρομ [GTV-6.7.28] όσον αφορά την χρονική διάρκεια της μπαταρίας στο MI-3 , είναι άψογη . Αυτή η εκτίμηση διαπιστώθηκε για την χρονική διάρκεια 8 ωρών της νύχτας, έχασε μόνο 2%. Αλλά γενικά όλη η ρομ είναι άψογη.
-
Ο/H paf21 έγραψε:
Τελικά είδα ότι το πρόβλημα με το deep sleep δημιουργείται όταν έχω fingerprint. Αν θέλει κάποιος ας επιβεβαιώσει αν είναι bug
-
Καλημέρα, μόλις έκανε ένα κλασσικό κόλλημα το κινητό μου RN2 με την τελευταία αυτή ΡΟΜ.... Μίλησα στο τηλέφωνο και δεν έκλεινε στο τέλος, προσπαθώντας να τερματίσω την κλήση, κόλλησε το κινητό τελικά και αναγκαστικά έβγαλα την μπαταρία....
Sent from my Redmi Note 2Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα