[GTV-6.7.28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/7 20:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@VasKap1 miui 8 dev υπάρχει. Εάν θέλεις stable και μάλιστα την ελληνική θα περιμένεις λίγο μετά τις 20 Αυγουστου αν όλα πάνε καλά.
Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 -
-
Στο kenzo εξακολουθεί το θέμα με το supersu που έχει χαθεί αλλά η ρομ παραμένει rooted.
Επίσης δεν μπαίνει σε deep sleep. Αν συνεχίσει έτσι θα γυρίσω στην προηγούμενη...
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk -
Παιδιά έχει θέματακι με την μπαταρία? Μέσα στο βράδυ έχασα περίπου 30 %. Την πέρασα πάνω από την 6.7.21
Σε πρώτη θέση κατανάλωσης έχω το android
Και ένα άλλο θέματακι που παρατήρησα είναι ότι το WiFi είναι λίγο πιο αδύναμο τωρα -
-
Ευχαριστούμε για το χρόνο των διακοπών σας, που μας διαθέτετε.
Στο Mi4c όλα καλά μέχρι στιγμής.
Βέβαια το SU εξακολουθεί να μην υπάρχει ούτε σαν εικονίδιο ούτε σαν εφαρμογή. Η εφαρμογή calculator εξακολουθεί να έχει τα λαθάκια της, ως προς τους υπολογισμούς.
Μπαταρία και θερμοκρασία θα δείξει με τη χρήση και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ -
Ο/H fanatic έγραψε:
Στο kenzo εξακολουθεί το θέμα με το supersu που έχει χαθεί αλλά η ρομ παραμένει rooted.
Επίσης δεν μπαίνει σε deep sleep. Αν συνεχίσει έτσι θα γυρίσω στην προηγούμενη...
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Δε φτιάχνει χωρίς Clean install αυτό.
Root έχεις μόνο στις εφαρμογές που ήδη είχες δώσει προνόμια ροοτ , αν βάλεις μία νέα εφαρμογή θα σου πει ότι δεν έχεις ροοτ.
Το ίδιο μάλλον ισχύει και για σένα @Nelias -
Εγώ δεν θυμάμαι να έκανα update του supersu από play store πάντως....
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk -
Τελικά αλλαξοπιστησα και εγώ, μετά το downgrade επέστρεψα στις νέες ΡΟΜ και πέρασα την τελευταία αυτή..... Όλα δείχνουν ΟΚ....
Sent from my Redmi Note 2Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ο/H fanatic έγραψε:
Εγώ δεν θυμάμαι να έκανα update του supersu από play store πάντως....
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα