Κατέβηκε και στο δικό μου και προς το παρόν όλα καλά.Για περαιτέρω σε κάνα 2 μερες που θα τσεκαρω και την μπαταρία.Καλημερες και ευχαριστουμε για άλλη μία φορά
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μπορούμε να γυρίσουμε στην προηγούμενη rom 6.7.21 χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε ξανά τις εγκατεστημένες εφαρμογές με twrp και wipe cache/davlik cache;΄΄
για το battery drain υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε εκτός του wipe cache/davlik cache;
[GTV-6.7.28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/7 20:34)
Μετά από μια μέρα χρήσης δυστυχώς είναι η πρώτη φορά που δεν μπαίνει σε deep sleep
Έχω κάνει wipe έχω κάνει επανεκκινήσεις αλλά τίποτα. Θα ξαναφλασάρω την ίδια και αν συνεχίσει πάω στην προηγούμενη. Η λέτε με clean install να στρώσει;
Κοιτάξτε στο γράφημα της μπαταρίας ενώ η κατανάλωση δείχνει 0 παρόλα αυτά σε flight Mode αυτές τις ώρες έχασε πάνω από 10%
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε Redmi 3 Pro από χθες το βράδυ όλα καλά φαίνονται. Την έβαλα πάνω από την stable και νομίζω η διαχείρηση της μπαταρίας της Dev είναι καλύτερη από αυτής της stable. Θα συνεχιστεί η αξιολόγηση πάντως.