[GTV-6.7.28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/7 20:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Σκα.ουλες δηλαδή. Βαριέμαι να περάσω ξανά όλα και να ξανάστησω όλα από την αρχή. Ξέρει κανείς τουλάχιστον πως μπορώ να σώσω μόνο την διάταξη των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας?
-
Ο/H omek07 έγραψε:
Σκα.ουλες δηλαδή. Βαριέμαι να περάσω ξανά όλα και να ξανάστησω όλα από την αρχή. Ξέρει κανείς τουλάχιστον πως μπορώ να σώσω μόνο την διάταξη των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας?
" Γεωπόνος”
-
Για εξήγησε λίγο καλύτερα. Εγώ θέλω να πάρω backup μόνο τις ρυθμίσεις σε επιφάνεια εργασίας που έχω κάνει όχι τις εφαρμογές. Μέσω twrp πως γίνεται αυτό? Στο MiCloud?
-
Ο/H omek07 έγραψε:
Για εξήγησε λίγο καλύτερα. Εγώ θέλω να πάρω backup μόνο τις ρυθμίσεις σε επιφάνεια εργασίας που έχω κάνει όχι τις εφαρμογές. Μέσω twrp πως γίνεται αυτό? Στο MiCloud?
Από MiCloud που αυτό κάνω εγώ αφού κάνω factory reset όταν ενεργοποιω το τηλέφωνο μου λέει αν θέλω επαναφορά από MiCloud και έτσι μου φέρνει και την διάταξη της οθόνης και τις ρυθμίσεις όπως ακριβώς το ειχα.
Μπες στο λογαριασμό σου MiCloud και δες που έχει αντίγραφο οθόνης και πάρε backup εκεί τώρα ώστε να έχεις τις τελευταίες ρυθμίσεις.
" Γεωπόνος”
-
καλησπερα
ολα καλα στην ρομ εκτος την μπαταρια τωρα που γραφω ειναι 39% με 2 φωτογραφιες το πρωι μια κληση στις 1400 το μεσημερι 40 λεπτα παιχνιδι 10 λεπτα fb και τιπ[οτα αλλο ολα αυτα απο τις 8 00 το πρωι που το εβγαλα απο την φορτηση μεχρι τωρα εχει ενα θεματακι η μπαταρια.
deep sleep αυτο δεν ξερω τι ειναι η δεν μπορεσα να καταλαβω διοτι καποπυ καποιος το εξιγει αλλα λογου ζεστης
τσιπουρο και μπυρεςς δεν μπορω να καταλαβω τι λεει ο ποιητης
ολα αυτα σε REDMI NOTE 3G -
σημερα εβαλα και εγω τη miui 8 σκεφτομουν να μη κανω factory reset ,τελικα ομως εκανα και μετα επαναφορα με titanium.
ολα καλα μεχρι τωρα.
μπορει καποιος να μου πει τη διαδρομη να σβησω το αρχειο μνημης της μπαταριας; ειχα θεματακια τελευταια και με τη ευκαιρια της καινουργιας ρομ λεω να κανω και αυτο. -
Καλημέρα και από μένα. Επέστρεψα και γω(RN3 Pro) στην 6.7.21 λόγω προβλήματος με το deep sleep.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk -
Ο/H bandit650 έγραψε:
σημερα εβαλα και εγω τη miui 8 σκεφτομουν να μη κανω factory reset ,τελικα ομως εκανα και μετα επαναφορα με titanium.
ολα καλα μεχρι τωρα.
μπορει καποιος να μου πει τη διαδρομη να σβησω το αρχειο μνημης της μπαταριας; ειχα θεματακια τελευταια και με τη ευκαιρια της καινουργιας ρομ λεω να κανω και αυτο.
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
απο twrp έχει επιλογή backup και αφού κανείς factory μετά κάνεις restore και έρχονται όλα όπως ήταν.
Από MiCloud που αυτό κάνω εγώ αφού κάνω factory reset όταν ενεργοποιω το τηλέφωνο μου λέει αν θέλω επαναφορά από MiCloud και έτσι μου φέρνει και την διάταξη της οθόνης και τις ρυθμίσεις όπως ακριβώς το ειχα.
Μπες στο λογαριασμό σου MiCloud και δες που έχει αντίγραφο οθόνης και πάρε backup εκεί τώρα ώστε να έχεις τις τελευταίες ρυθμίσεις.
α. Αν κάνεις install με factory την νέα rom και μετά κάνεις restore απο twrp , δεν θα γυρίσει πάλι στην προηγούμενη rom που έιχες κάνει το backup; Θα έχεις την νέα rom με την επιφάνεια εργασίας οπως με την προηγούμενη rom;
β. Αν το κάνεις με MiCloud θα έχεις την ιδια επιφάνεια εργασιας αλλά και τις ιδιες ρυθμίσεις συστήματος με την προηγούμενη. Αυτό δεν θέλουμε να αποφύγουμε με το clean install;
Sorry αν τα έχω λίγω μπερδεμένα αλλά σίγουρα πρέπει να υπάρξει ένας οδηγός για να σώζουμε την επιφάνεια εργασίας και μόνο, ώστε να προχωράμε σε αλλαγές rom με factory με τον ελάχιστο κόπο.... -
Καλημέρα και καλό μήνα !!!.
Τελικά και μετά από factory reset η μπαταρία στην 6.7.28 έχει θέμα, σε 6 ώρες flight mode η πτώση στην μπαταρία ήταν 12% ενώ πριν περίπου 1%, ξανά πίσω στην 6.7.21.
Το θέμα είναι γενικό αν δείτε και στο miui.com υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές.
-
Μάλλον είναι γενικό, το πρωί με 1 ώρα μουσική (όσο κάνω να φτάσω Πλακεντίας-Πειραιά) κατανάλωσε 30%+ μπαταρία.
Επίσης είχε λίγο ποιο αυξημένη θερμοκρασία σε σχέση με άλλες φορές.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα