καλημερα.......δεν εχει σχεση το clean install με το backup της επιφανειας Η των ρυθμισεων.Ο/H sokri_m έγραψε:
Καλημέρα, επειδή δεν είμαι και τόσο εξοικειωμένος με αυτές τις διαδικασίεςα. Αν κάνεις install με factory την νέα rom και μετά κάνεις restore απο twrp , δεν θα γυρίσει πάλι στην προηγούμενη rom που έιχες κάνει το backup; Θα έχεις την νέα rom με την επιφάνεια εργασίας οπως με την προηγούμενη rom;Ο/H Giannisagal έγραψε:
απο twrp έχει επιλογή backup και αφού κανείς factory μετά κάνεις restore και έρχονται όλα όπως ήταν.
Από MiCloud που αυτό κάνω εγώ αφού κάνω factory reset όταν ενεργοποιω το τηλέφωνο μου λέει αν θέλω επαναφορά από MiCloud και έτσι μου φέρνει και την διάταξη της οθόνης και τις ρυθμίσεις όπως ακριβώς το ειχα.
Μπες στο λογαριασμό σου MiCloud και δες που έχει αντίγραφο οθόνης και πάρε backup εκεί τώρα ώστε να έχεις τις τελευταίες ρυθμίσεις.
β. Αν το κάνεις με MiCloud θα έχεις την ιδια επιφάνεια εργασιας αλλά και τις ιδιες ρυθμίσεις συστήματος με την προηγούμενη. Αυτό δεν θέλουμε να αποφύγουμε με το clean install;
Sorry αν τα έχω λίγω μπερδεμένα αλλά σίγουρα πρέπει να υπάρξει ένας οδηγός για να σώζουμε την επιφάνεια εργασίας και μόνο, ώστε να προχωράμε σε αλλαγές rom με factory με τον ελάχιστο κόπο....
περνωντας backup και μετα κανεις restore τις ρυθμισεις που εχεις κανει στο κινητο ασχετα με ποια ρομ θα βαλεις μετα!
" Γεωπόνος”