[GTV-6.7.28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/7 20:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
ρουφάει την μπαταρία 1% κάθε 10-15 λεπτά με το κινητό σε αναμονή κιόλας.Άντε πάλι clean install την παλιά ρομ με εγκατάσταση μια μια τις εφαρμογές από το playstore.
-
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
-
Ο/H skorpios268 έγραψε:
ρουφάει την μπαταρία 1% κάθε 10-15 λεπτά με το κινητό σε αναμονή κιόλας.Άντε πάλι clean install την παλιά ρομ με εγκατάσταση μια μια τις εφαρμογές από το playstore.
Αν θες δοκίμασε απλά να γυρίσεις με dalvik & cache αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα είσαι οκ.. -
Παιδιά στο mi3 μου φαίνονται όλα καλά προς το παρόν.
Εντάξει το ότι ο browser είναι στα αγγλικά δεν το θεωρώ και τρομερό πρόβλημα.
Μόνο πείτε μου κάτι.
Το miui έχει τρομερές καινοτομίες.
Στις πρώτες ρομ του miui 8 είχε και μια ακόμα που δεν την βρίσκω εδώ και λίγο καιρό.
Στις ρυθμίσεις εκτός από κλείδωμα εφαρμογών είχε και απόκρυψη εφαρμογων που τώρα δεν υπάρχει.
Μήπως υπάρχει πουθενά και δεν την βλέπω εγώ; -
Σχετικά με το πρόβλημα στο σήμα στο redmi 3G ενημερώνω τους φίλους που είχαν το ίδιο πρόβλημα ότι λύθηκε με την τελευταία ROM ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία.
1. Factory reset.
2. Flash την τελευταἰα V7 (28-5-2016). Βλέπω το σήμα να είναι οκ.
3. Ξανά Factory Reset και πέρασμα της τελευταίας rom (28-7-2016).
Καλή επιτυχία. -
@geoanto555 nandroid backup είχα κάνει στην 6.7.21 την τέλεια rom ας το πούμε έτσι,ενώ πήγαν όλα καλά με τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις μετά το restore το deep spleep που με ενδιαφέρει πολύ δεν λειτουργούσε και ρουφούσε την μπαταρία το άφησα ώρα και restart του έκανα αλλά τίποτα.Τώρα που πέρασα με clean install την 6.7.21 και με τις εφαρμογές να τις περνάω μια μια με playstore μια χαρά λειτουργεί το deep sleep.Άρα κάποιο bug υπάρχει στο deep sleep όταν περνάμε τις εφαρμογές με backup σίγουρα στην 6.7.28 αλλά σε μένα ούτε στην 6.7.21.
-
-
αυτό είναι το αναμενόμενο αλλά σε μένα δεν έγινε έτσι ενώ ακολούθησα ακριβώς τις εντολές που έπρεπε δεν κατάφερα μια λειτουργία πολύ σημαντική όπως το deep sleep να είναι εντάξει.Όπως και να έχει τώρα πια με clean install είμαι οκ οπότε πάμε παρακάτω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα