Διαφήμιση

[GTV-6.7.28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/7 20:34)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • Ο/H billyrek έγραψε:

Λιγο περισσοτερα;; Ειμαι λιγο ασχετιδης.

Custom recovery (twrp) έχεις στη συσκευή σου? Αν κρατήσεις πατημενα το power button μαζί με το volume - μέχρι το mi logo μετά τι σου δείχνει?

Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Επανεμφάνιση διαγραμμένων αρχείων

Όσα αρχεία περάσω από το PC στον εσωτερικό χώρο του κινητου (δεν έχω SD), δημιουργείται ένα ακόμα αντίγραφο τους, τα οποία όσες φορές και να διαγράψω ξαναεμφανίζονται στον φάκελο "Dumpster" (χρησιμοποιώ τον ES File Explorer και το Dumpster). Μετά από μερικές διαγραφές, κάνοντας ανάλυση του χώρου με τον ES File Explorer, δείχνει ότι τα συγκεκριμένα αρχεία καταλαμβάνουν ακόμα τον ίδιο χώρο (3,1 Gb) αλλά τώρα δεν φαίνονται πουθενα.
    Διέγραψα το Dumpster αλλά δεν άλλαξε κάτι.
    Από ότι παρατήρησα αυτό συμβαίνει μόνο στα αρχεία που μεταφέρω από το PC.

Τι μπορώ να κάνω για να τα διαγράψω οριστικά;

ΥΓ: Ωχ! Εγώ το έβαλα στο Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro, πως βρέθηκε εδώ;
    Μπορέι κάποιος Mod να το μεταφέρει;
  • Διαφήμιση
  • Αγαπητα μου μελη θα ηθελα τα φωτα σας για πολλους και διαφορους λογους και επισης να ξυπνησουμε λιγακι :D .....
    Το nandroid backup το παιρνουμε απο TWRP σωστα??
    αφου κανουμε factory reset η καθαρη εγκατασταση μετα κανουμε restore σωστα???
    αυτο το backup περιλαμβανει τα παντα??? δηλαδη ρυθμισεις-ηχοι κλησεις-διαταξη οθονης....οπως ακριβως ηταν στημενο το κινητο πριν σωστα???
    ενημερωστε με αν ειναι λαθος καποιο αυτο απο αυτα να ξερει και ο κοσμος και να μην υπαρχουν διαφωνιες.....
    ευχαριστω!!!!!!

" Γεωπόνος”

• Ο/H Giannisagal έγραψε:

Αγαπητα μου μελη θα ηθελα τα φωτα σας για πολλους και διαφορους λογους και επισης να ξυπνησουμε λιγακι :D .....
    αυτο το backup περιλαμβανει τα παντα??? δηλαδη ρυθμισεις-ηχοι κλησεις-διαταξη οθονης....οπως ακριβως ηταν στημενο το κινητο πριν σωστα???
    ενημερωστε με αν ειναι λαθος καποιο αυτο απο αυτα να ξερει και ο κοσμος και να μην υπαρχουν διαφωνιες.....
    ευχαριστω!!!!!!
    Με το nandroid backup σου επαναφέρει το κινητό όπως ήταν όταν πήρες το backup. Νομίζω δεν χρειάζεται να κάνει factory για να κάνεις restore το bakcup. Στο επαναφέρει όπως ήταν με την ρομ που είχε το backup.
  • Επιβεβαιώνω δεν χρειάζεται factory πριν το restore.

• Ο/H kostakislarisa έγραψε:

Ο/H Giannisagal έγραψε:

Αγαπητα μου μελη θα ηθελα τα φωτα σας για πολλους και διαφορους λογους και επισης να ξυπνησουμε λιγακι :D .....
    ευχαριστω!!!!!!
    Με το nandroid backup σου επαναφέρει το κινητό όπως ήταν όταν πήρες το backup. Νομίζω δεν χρειάζεται να κάνει factory για να κάνεις restore το bakcup. Στο επαναφέρει όπως ήταν με την ρομ που είχε το backup.
    τι εννοω.......θελω να κανω factory reset γιαυτο και θελω να παρω το backup ωστε να γυρισει εκει που ηταν οποτε αυτο γινεται με το restore ετσι????

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
  • Με το restore θα γυρίσει ακριβώς εκεί(χρονική στιγμή) που πήρες το backup. Τίποτα λιγότερο-τίποτα περισσότερο κάνεις δεν κάνεις factory reset.

• Ο/H Giannisagal έγραψε:

Ο/H kostakislarisa έγραψε:

Ο/H Giannisagal έγραψε:

ευχαριστω!!!!!!
    τι εννοω.......θελω να κανω factory reset γιαυτο και θελω να παρω το backup ωστε να γυρισει εκει που ηταν οποτε αυτο γινεται με το restore ετσι????

Τι θα κερδίσεις δεν καταλαβαίνω κάνοντας factory reset και μετά restore το backup.

Via Xiaomi redmi note 3G
  • Φιλε giannisagal μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και να επαναφέρεις το backup και να επανέλθει το τηλέφωνο όπως ήταν εκείνη την στιγμή, αλλά πρόσεχε όμως αν είχες κάποιο bug θα στο μεταφέρει και αυτό....
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα σε όλους λοιπόν έχω να πο ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά ή τελευταία αναβάθμιση είναι μία χαρά!!ελπίζω στην επόμενη να είναι τελειωτική!!xiaomi redmi note 3 pro λειτουργη μία χαρά λίγο μπαταρία τρώει αλλά κατά αλλά είναι πολύ καλή!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    :lol: 8-)