@maddoctor δεν έχω τεστάρει τίποτα από αυτά αλλά θυμάμαι με το που βγήκε το Pokemon Go είχαν φτιάξει Threads στο reddit να το κάνουν να συμπεριφερθεί σαν το Pokemon Go Plus. Με ένα google search βρήκα τα εξής
@maddoctor δεν έχω τεστάρει τίποτα από αυτά αλλά θυμάμαι με το που βγήκε το Pokemon Go είχαν φτιάξει Threads στο reddit να το κάνουν να συμπεριφερθεί σαν το Pokemon Go Plus. Με ένα google search βρήκα τα εξής
Βρήκα και αυτό εδώ το app στο Store με Supposedly Mii Band 2 Support
https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.zdenekhorak.mibandtools&hl=en
Το tweaked μπορείς να το βρεις στα ελληνικά μεταφρασμένο από εμένα, αλλά είναι μόνο για το 1. Πληρωμένες εφαρμογές υπάρχουν 2-3, μία έχει ελληνικά με δικιά μου μετάφραση. Το 1ο & 3ο λινκ δεν τα ξέρω, θα τα δω. Ευχαριστώ πάντως!
Φαντάσου δεν έχω Mii Band απλά κάπου το πήρε το μάτι μου. Θέληση να υπάρχει όλα σπάνε
Λοιπόν είδα και τα άλλα δύο...το πρώτο είναι πάλι το tweaked, το τρίτο είναι κάποια εφαρμογή που πρέπει να την κατεβάσω να την εγκαταστήσω να δω τι λέει. Σίγουρα οι πληρωμένες εφαρμογές παρέχουν τις περισσότερες δυνατόν πληροφορίες. Εάν θέλεις δωρεάν, το mi fit είναι ικανοποιητικό, για δωρεάν.