To international στο vickmall ειναι πιο φθηνό 15 $ απο το άλλο.Είναι το ίδιο στο υλικό; Αν ναι για μια μέρα που το παρηγγειλα νωρίτερα έχασα 15 $ . Mέχρι να έρθει από την Κίνα θα φτάσω στα 50 χασούρα....χαχα
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
καλημερα
τα φωτα σας και την γνωμη σας
θελω να παραγγειλω ενα τηλεφωνο, το θεμα ειναι ποιο ομως και γιατι?
Original Xiaomi Redmi 3 Pro Prime Mobile Phone Snapdragon 616 Octa core Fingerprint ID 5.0" 3GB / 32GB Official Global ROM MUI8
Η
Original Xiaomi Redmi 3S Prime Official Global Firmware OTA Upgrade Octa core Mobile Phone Snapdragon 430 4100mAh 5.0 3GB / 32GB
Non affiliate link removed. FORUM RULESthere is two kind of people
these who likes me and the rest who can go to hell...!!!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES ().
-
Πάνω κάτω ίδια είναι...
Αν κ "παλιότερο" το pro δεν είναι κ του πεταμού σε σχέση με το s...ίσα ίσα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
καλησπερα παιδιά.Σκεφτομαι για αγορά του Redmi 3s και θέλω να ρωτησω αν είναι αντάξιο στα κυβικα του redmi note 3 pro..αξίζει?
-
-
καλησπερα παιδιά.Σκεφτομαι για αγορά του Redmi 3s και θέλω να ρωτησω αν είναι αντάξιο στα κυβικα του redmi note 3 pro..αξίζει?
Ο/H NasDriver έγραψε:
-
Διαφέρουν σε πολλά, το Redmi 3S είναι σαν μικρό ξαδερφάκι, μικρότερο επεξεργαστή, άλλη οθόνη....τελείως άλλη συσκευή...αξίζει όμως.
-
ισως την τιμησω τοτε ευχαριστώ νας
-
Με 8.0.6.0 ελληνική αμέσως μετά την εκκίνηση την πρώτη φορά που θα προσπαθήσω να μπω ,δεν παίζει το αποτύπωμα, αν βάλεις μια φορά κωδικό μετά μπαίνει κανονικά, το έχει συναντήσει κανένας αυτό ;
Επίσης κάτι περίεργα κάνει το child mode, η εγώ δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει . -
-
Δεν πρέπει να παίζει μόνο τις εφαρμογές που του λες ; Εμένα βγαίνει από αυτό και πάει σε όλες κανονικά ... Με κλειδωμένη την status bar
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0