Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)

• Ο/H newbie έγραψε:

διάλεξα αυτό.... Official International Version XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB 32GB - Grey(Ship in 24hours) , ελπίζω να μην κολλήσει σε τελωνείο μόνο ?(
      Καλορίζικο. Το Vickmall θα στο στείλει με την ένδειξη "είδη σπιτιού και κήπου" σε μικρή συσκευασία και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με το τελωνείο.

Ελπίζω να μην σου σταματήσει να σερφάρει με 4G ή 3G, όπως συνέβη σε μένα μετά από 2 βδομάδες χρήσης. Αλήθεια, αντιμετωπίζει/αντιμετώπισε κανείς άλλος κάτοχος του 3s το πρόβλημα που ανάφερα, και αν ναι, βρήκε καμιά λύση; Στο επίσημο forum της Xiaomi, μετά από 85 σελίδες απαντήσεων/δημοσιεύσεων μέχρι στιγμής στο σχετικό νήμα της συζήτησης, διαπιστώνω ότι μάλλον επίσημο fix ή έστω fix δεν υπάρχει. Εγώ είμαι ακόμα στις διαπραγματεύσεις με το Vickmall για την επιστροφή του/refund.
    • Ο/H Patrasso X έγραψε:

Ο/H newbie έγραψε:

διάλεξα αυτό.... Official International Version XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB 32GB - Grey(Ship in 24hours) , ελπίζω να μην κολλήσει σε τελωνείο μόνο ?(
      Καλορίζικο. Το Vickmall θα στο στείλει με την ένδειξη "είδη σπιτιού και κήπου" σε μικρή συσκευασία και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με το τελωνείο.
      Ελπίζω να μην σου σταματήσει να σερφάρει με 4G ή 3G, όπως συνέβη σε μένα μετά από 2 βδομάδες χρήσης. Αλήθεια, αντιμετωπίζει/αντιμετώπισε κανείς άλλος κάτοχος του 3s το πρόβλημα που ανάφερα, και αν ναι, βρήκε καμιά λύση; Στο επίσημο forum της Xiaomi, μετά από 85 σελίδες απαντήσεων/δημοσιεύσεων μέχρι στιγμής στο σχετικό νήμα της συζήτησης, διαπιστώσνω ότι μάλλον επίσημο fix ή έστω fix δεν υπάρχει. Εγώ είμαι ακόμα στις διαπραγματεύσεις με το Vickmall για την επιστροφή του/refund.
      Επειδή περίμένω το 3S, αλλά την βασική έκδοση (2/16).. ξέρεις αν το πρόβλημα έχει να κάνει με κάποια παρτίδα συγκεκριμένα; 'Η είναι κάτι γενικότερο σε όλες τις εκδόσεις του;

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ο/H Patrasso X έγραψε:

Ο/H newbie έγραψε:

Ελπίζω να μην σου σταματήσει να σερφάρει με 4G ή 3G, όπως συνέβη σε μένα μετά από 2 βδομάδες χρήσης. Αλήθεια, αντιμετωπίζει/αντιμετώπισε κανείς άλλος κάτοχος του 3s το πρόβλημα που ανάφερα, και αν ναι, βρήκε καμιά λύση; Στο επίσημο forum της Xiaomi, μετά από 85 σελίδες απαντήσεων/δημοσιεύσεων μέχρι στιγμής στο σχετικό νήμα της συζήτησης, διαπιστώνω ότι μάλλον επίσημο fix ή έστω fix δεν υπάρχει. Εγώ είμαι ακόμα στις διαπραγματεύσεις με το Vickmall για την επιστροφή του/refund.

Ποια ρομ φοράς; δοκίμασες καμιά επαναφορά;

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • @Alex_MLT

Καλησπέρα

Την ίδια έκδοση αγόρασα από το Vickmal και εγώ με την Official Dev Global. Για 16 μέρες περίπου λειτούργησε απροβλημάτιστα στο σερφάρισμα με 4G και μετά εντελώς ξαφνικά μουλάρωσε και αρνείται πεισματικά να σερφάρει σε ταχύτητα 4G ή έστω 3G παρά μόνο σε H+ ή 2G και ούτε και σε αυτά με σταθερό τουλάχιστον ρυθμό. Δεν του έκανα κάποια αλλαγή. Ξεκλείδωσα τον bootloader ωστόσο για να δοκιμάσω άλλες λύσεις αλλά σταμάτησα όταν διαπίστωσα ότι θα είναι μάταιες... Βαρέθηκα να διαβάζω στο επίσημο forum της Xiaomi για αυτό το πρόβλημα που είναι μάλλον σύνηθες σε αυτό της το μοντέλο (και όχι μόνο). Δεκάδες δεκάδων χρήστες ανά την υψήλιο κλαίνε τα λεφτά τους που έδωσαν για αυτό το κινητό, εμού συμπεριλαμβανομένου, ενώ η εταιρεία δεν έχει προβεί στην έκδοση κάποιου επίσημου fix. Διαβάζω στο επίσημο forum της Xiaomi για διάφορες προτεινόμενες "ματσακονιές" που κατά πάση πιθανότητα δεν δίνουν λύση. Δεν ξέρω καν αν ασχολούνται στην Xiaomi με αυτό το πρόβλημα. Βλέπεις, κυκλοφόρησε πλέον το Redmi 4 και οι ανησυχίες για τις πωλήσεις έχουν στραφεί εκεί...

Για την ώρα, ελπίζοντας να βρεθεί λύση, το χρησιμοποιώ σαν tablet ας πούμε ενώ έχω απευθυνθεί και στο Vickmal που το αγόρασα να μου βρει λύση. Ακόμα όμως κάνει τον Κινέζο.
    • Σύντροφοι καλησπέρα και καλό ΠΣΚ .
      Για ρίχτε λίγο τα φώτα σας .
      Παρατήρησα πως ξέμεινα με 2GB χώρο στο κουνιστό . Πράγμα περίεργο καθώς είχα ΜΟΤΟ G με 8 G Rom και οριακά έφτανε με ελάχιστα λιγότερες αφαρμογές . Κάτι άλλο παίζει εδώ . Μέσα έχει μία ROM να υπάρχει (1 GB) και το πολύ 2 back up του TWRP . Μουσική βαριά να έχει κάνα 1 GB . Βλέπω αυτό τον περίεργο φάκελο με 12 GB που λέει O Back Up .Δεν τον ξέρω τον κύριο . Να τον ξαποστείλω ?

drive.google.com/open?id=0B7BaESA5BYalOFg0NHdGOGdJRTQ
    • Ο/H Anritsu έγραψε:

(1 GB) και το πολύ 2 back up του TWRP
      τα 2 nandroid backup υπολογισε κοντα στα 10GB και παραπάνω αν επελεξες όλα τα κουτακια

Δεν χρειάζεσαι 2 nandroid backup/.
      Ένα ειναι αρκετο..
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H Anritsu έγραψε:

(1 GB) και το πολύ 2 back up του TWRP
      τα 2 nandroid backup υπολογισε κοντα στα 10GB και παραπάνω αν επελεξες όλα τα κουτακια
      Δεν χρειάζεσαι 2 nandroid backup/.
      Ένα ειναι αρκετο..
      ότι είχε προεπιλεγμένο το TWRP . Κάπου έλεγε και αν θέλω να γίνουν compress αλλά είπα να το αφήσω μην έχουμε θέματα . Τα περιέχομενα αυτού του φακέλου τώρα που βρίσκονται για να πέσει εκκαθάριση ?
    • Διαφήμιση
    • Νόμιζα οτι είχα πρόβλημα με την οθόνη γιατι δεν είχε καθόλου καλή απόκριση , τελικά έβγαλα το tempered glass kai το κινητό πάει αίμα.....

Τo δεύτερο που έχω δεν μου κάνει τίποτα και ας έχει tempered ????

Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο????
      Global V10.2.2.0.MALMIXM
    • Επίσης αν ξέρει κάποιος , παρατηρώ ότι το TWRP στα back ups γράφει κουλές ημερομηνίες . Το παλιότερο μου βγάζει ημερομηνία 22-2-1970 και το τελευταίο 3-3-1970 . Από 6 GB το καθένα . Μπορώ να τα κάνω στο εξής μέσω TWRP μικρότερα ?

Ο/H armadoran έγραψε:

Νόμιζα οτι είχα πρόβλημα με την οθόνη γιατι δεν είχε καθόλου καλή απόκριση , τελικά έβγαλα το tempered glass kai το κινητό πάει αίμα.....

Τo δεύτερο που έχω δεν μου κάνει τίποτα και ας έχει tempered ????

Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο????
      Εχω και εγώ tempered γυαλί . Φαντάζομαι tempered απο tempered θα έχει διαφορά ανάλογα και με την τιμή . Στο δικό μου συχνά πυκνά δεν ακούνε τα πλήκτρα αφής και θέλει μία δευτερη λίγο δυνατότερη . Τπτ το φοβερό . Επειδή το έβαλα με το που έφτασε το τηλέφωνο δεν ξέρω πως ανταποκρίνεται χωρις το γυαλί , το λογικό είναι πως θα είναι αρκετά καλύτερο .
    • Ο/H Anritsu έγραψε:

Τα περιέχομενα αυτού του φακέλου τώρα που βρίσκονται για να πέσει εκκαθάριση ?
      εχει δημιουργηθεί φακελος με το ονομα TWRP που εσυ θα σβήσεις μονο το backup με την ημερομηνια που ΔΕΝ θέλεις να κρατήσεις.
      στον φακελο αυτο (το TWRP) υπαρχει κι ενα αρχειο που δεν θα το σβήσεις, ειναι οι ρυθμίσεις που εχεις κανει στο TWRP.

αναλόγως που εχεις βάλει να αποθηκευεται το nandroid θα το αναζητήσεις σε internal storage ή στην SD..
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Εγω ετοιμαζόμουν να το στείλω πίσω , ήταν δραματική η κατάσταση.

Δηλαδή η δεύτερη συσκευή γιατί είναι σαν να μήν έχει?????

Ποιο είναι καλό tembered δηλαδή? ?
      Global V10.2.2.0.MALMIXM
    • Διαφήμιση
    • Ο/H armadoran έγραψε:

Εγω ετοιμαζόμουν να το στείλω πίσω , ήταν δραματική η κατάσταση.

Δηλαδή η δεύτερη συσκευή γιατί είναι σαν να μήν έχει?????

Ποιο είναι καλό tembered δηλαδή? ?
      εφόσον έχεις χρησιμοποιήσει το ίδιο ακριβώς glass , το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι πως για κάποιο λόγο δεν είχε κάτσει καλά στο προβληματικό , άσχετα με το αν δεν έβλεπες κάποια διαφορά . Ή κάποιο θέμα έχει γενικά το συγκεκριμένο γυαλί .