Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
να ενεργοποιήσεις την επιλογή. Εφαρμογές συστήματος - Μηνύματα - κάτω κάτω κουμπάκι ενεργοποίησης
-
Ο/H Giannis25 έγραψε:
Καλησπερα παιδια,με (MIUI 8.3 XTRV 7.4.21 BETA) δεν 'εχω' 160 χαρακτηρες στα μηνυματα. Μπορει καποιος φιλος να μου πει τι πρεπει να κανω?
-
ωχ ξεχασα να κοιταξω στις εφαρμογες... σε ευχαριστω zt654! Ολα καλα Bodai σε ευχαριστω για το μηνυμα σου
-
Σε συνέχεια αυτού του θέματος xiaomi-miui.gr/community/index…4%CE%B5%CF%81%CE%B7-xtrv/ προσπαθήσα να αναβαθμίσω σε πιο πρόσφατη XTRV ( του Μαίου) χωρις aroma . Την κατέβασα στο κινητό και παρατηρώ τα εξής ¨
1. To team win 3.1.0 ο xiaomi.miui,GR ξεκινάει και μου βγαζει πορτοκαλι επικεφαλίδα ¨Mount decrypt Data" και απο κάτω ζητάει κωδικό . Εγώ δεν θυμάμαι να κωδικοποιήσα κάτι κάπου
2. Συνεχίζω με cancel Και μου βγάζει ένα κατεβατο σχετικά με το να το κρατήσει το σύστημα read only ή να κάνω swipe για να επιτρεψω αλλαγές .
3. Κανω swipe και περνάω στο κλασσιμο μενού με τις επιλογές . Από το wipe -> advanced wipe -> επιλέγω dalvik/System/cache και πατάω swipe . τότε με την μία πετάει με κόκκινα γράμματα : Ε:/Decrypt took too long failed to Decrypt Data Unable to decrypt with default password . You may need to perform a Format Data . ......Unable to mount storage.... Failed to wipe dalvik .....Unable to mount storage . και επάνω λέει WIpe Complete και απο κάτω FAILED με κόκινα γράμματα .
4 . Επιστρεφω στο μεγάλο μενού , πάω στο Install να βρω τη rom και με πάει με την μία στην SD , πάταω select storage και μου έχει προεπιπλεγμένη την SD και το internal storage to δείχνει μηδενικό (0 MB) οταν κάνω να το επιλέψω το κινητό δονείται μεν , αλλά δεν παίρνει την επιλογή. ΣΑν να μην με αφήνει να το επιλέξω .
5 . Παρατήρησα οτι αν κανω reboot απο το recovery ξεκινάει κανονικά android
Οπότε με τα τωρινά δεδομένα , δεν μπορώ να κάνω wipe , και δεν μπορώ να flashαρω , τουλάχιστον με ότι κατεβάζω στη εσωτερική μνήμη του κινητού .
Καμία ιδέα σύντροφοι ? -
-
Ο/H Anritsu έγραψε:
You may need to perform a Format Data
Θα πρέπει να στήσεις όμως εφαρμογές και δεδομένα εκ νέου. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα . Τέλη Ιουνίου υποτίθεται θα βγουνε stable αρωμάτα και για το δικό μας αν κατάλαβα καλά . Κάπου είδα που και εκεί χρειάζεται full system format . Μίλαμε πάλι για διαγραφή data ?
ρωτάω γιατι τουλάχιστον μία εφαρμογή τράπεζας για κλειδιά θέλει κάθε φορά συνεννόηση τηλέφωνα κλπ .
Ευχαριστώ -
Καλύτερα να περιμένεις τότε να τα κάνεις όλα μαζί όταν βγουν οι νέες ρομ.
-
Ο/H Anritsu έγραψε:
Σε συνέχεια αυτού του θέματος xiaomi-miui.gr/community/index…4%CE%B5%CF%81%CE%B7-xtrv/ προσπαθήσα να αναβαθμίσω σε πιο πρόσφατη XTRV ( του Μαίου) χωρις aroma . Την κατέβασα στο κινητό και παρατηρώ τα εξής ¨
1. To team win 3.1.0 ο xiaomi.miui,GR ξεκινάει και μου βγαζει πορτοκαλι επικεφαλίδα ¨Mount decrypt Data" και απο κάτω ζητάει κωδικό . Εγώ δεν θυμάμαι να κωδικοποιήσα κάτι κάπου
2. Συνεχίζω με cancel Και μου βγάζει ένα κατεβατο σχετικά με το να το κρατήσει το σύστημα read only ή να κάνω swipe για να επιτρεψω αλλαγές .
3. Κανω swipe και περνάω στο κλασσιμο μενού με τις επιλογές . Από το wipe -> advanced wipe -> επιλέγω dalvik/System/cache και πατάω swipe . τότε με την μία πετάει με κόκκινα γράμματα : Ε:/Decrypt took too long failed to Decrypt Data Unable to decrypt with default password . You may need to perform a Format Data . ......Unable to mount storage.... Failed to wipe dalvik .....Unable to mount storage . και επάνω λέει WIpe Complete και απο κάτω FAILED με κόκινα γράμματα .
4 . Επιστρεφω στο μεγάλο μενού , πάω στο Install να βρω τη rom και με πάει με την μία στην SD , πάταω select storage και μου έχει προεπιπλεγμένη την SD και το internal storage to δείχνει μηδενικό (0 MB) οταν κάνω να το επιλέψω το κινητό δονείται μεν , αλλά δεν παίρνει την επιλογή. ΣΑν να μην με αφήνει να το επιλέξω .
5 . Παρατήρησα οτι αν κανω reboot απο το recovery ξεκινάει κανονικά android
Οπότε με τα τωρινά δεδομένα , δεν μπορώ να κάνω wipe , και δεν μπορώ να flashαρω , τουλάχιστον με ότι κατεβάζω στη εσωτερική μνήμη του κινητού .
Καμία ιδέα σύντροφοι ?
Σε συνέχεια του παραπάνω , και επειδή πλέον δεν έχω gps με καμία εφαρμογή και βλέπω ότι τα αρώματα αργούν λέω να βάλω την XTRV_7.6.8/10 με clean install . Αν κάνω όπως λέει εδώ format data είναι το ίδιο πράγμα με το factory reset ? Θέλω όσο το δυνατόν καθαρότερο τηλέφωνο , αλλά να κρατήσω το twrp 3.1.0.0 και προφανώς το unlock . Δεν με πειράζει να χαθούν και όλα τα αρχεία το κινητού .Επαφές που με καίνε είναι διπλοσωσμένες σε miui και google . Τι προτείνετε οι ειδικοί ?
Ευχαριστώ
-
Καλησπερα παιδια,θελω να ρωτησω κατι σχετικα με τον συγχρονισμο, πως γινεται οταν θα επιλεγω να γινεται συγχρονισμος στο mi cloud να μην γινεται στα βιντεο μου? (για να μην γεμισουν τα 5 giga)
-
@Anritsu
Θα κάνεις Format Data / Wipe Cache / Wipe Dalvik Cache.
Θα κάνεις αμέσως μετά Reboot στο TWRP Recovery.
Θα συνδέσεις την συσκευή σου στο PC και όταν δεις τους φακέλους της, θα ρίξεις χύμα μέσα την ROM.
Θα κάνεις Install την ROM από το TWRP Recovery και στο τέλος Reboot στο System.
Μπορεί να χρειαστεί μέχρι και πάνω από 10 λεπτά να μπει στην MIUI αλλά θα περιμένεις και θα είσαι οκ.
Προσοχή να έχεις ήδη μία άδεια ενεργή για ξεκλείδωμα του Bootloader σε περίπτωση που σου κλειδώσει πάλι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0