Καλημερα παιδια,καποιος-α που να εχει το κινητο μπορει να μου προτεινει καποια κανουργια ρομ χωρις κοληματα και προβληματα με την μπαταρια
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
@Giannis25 με κρυα καρδια περασα σταθερη offcial 9.6.1.0 πολυ καλη μαθημενος απ τις ρομ των παιδιων με ολα τα καλα που εχουν εν αναμονη καποιας 10αρας που θα ειναι οκ στο 3S γιατι διαβαζοντας στο miui.com πολλα θεματα οκ ειναι και παλια συσκευη και οταν .....να ξανα περασω την ελληνικη ρομ φυσικα
-
Παιδιά θέλω τα φώτα σας .Θέλω να σεταρω ένα redmi 3s το οποίο είναι ξεκλείδωτο και έχει πολύ παλιά stable του φόρουμ 8.0.10.0 GTV .
Επειδή θα του κάνω format data μπορώ να βάλω την τελευταία ρομ του φόρουμ??? -
-
Nas θα κλειδώσει???
-
-
-
Στην ουσία ακολουθώ τον οδηγό που αναφέρεται στην πώληση του κινητού.Σωστα Nas??
-
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Αυτόν τον οδηγό ακολουθείς , ξεκλείδωμα εάν κλείδωσε ,πέρασμα twrp και xtrv μέσα από αυτό (twrp) μετά από factory reset. -
-
Καλησπερα παιδια,εδω και καμια βδομαδα η μπαταρια επεφτε πολυ γρηγορα στο redmi 3s μου και εβαλα το gsam και παρατηρησα οτι οι υπηρεσιες google 'εκαναν παρτυ' . Εκανα μια εκκαθαριση cache αλλα τιποτα. Μετα εβαλα το betterbatterystats και ειδα στις υπηρεσιες google το motion detector βαραει κοκκινο με πανω απο 60 % και να δουλευει συνεχεια.. Τι μπορω να κανω για να το φτιαξω?
-
Ο/H Giannis25 έγραψε:
Καλησπερα παιδια,εδω και καμια βδομαδα η μπαταρια επεφτε πολυ γρηγορα στο redmi 3s μου και εβαλα το gsam και παρατηρησα οτι οι υπηρεσιες google 'εκαναν παρτυ' . Εκανα μια εκκαθαριση cache αλλα τιποτα. Μετα εβαλα το betterbatterystats και ειδα στις υπηρεσιες google το motion detector βαραει κοκκινο με πανω απο 60 % και να δουλευει συνεχεια.. Τι μπορω να κανω για να το φτιαξω?
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0