Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)

• Multi και καλή μέχρι τώρα δεν έχω δει..
      Αρχικά περνάς μία official ρομ.. .Μετά ξεκλειδώνεις bootloader και τέλος περνάς την Ελληνική..

• Καλησπέρα σε όλους.Εχω την official Chinese rom και θελω να περάσω την official global. Το κανω μέσω updater απο το κινητό όπως ειναι απευθείας ή θέλει πρώτα ξεκλείδωμα ο bootloader;
      Το κανω μέσω updater αποκλειστικά με την χρήση του κινητού όπως εξηγείται στο φόρουμ ως οδηγός (1ος τρόπος μέσω ρομ); Χρειάζεται να κανω hard reset πριν ή κάποια αλλη ενέργεια για να δουλεψει πιο καλα;
    • Κανονικά ναι μπορείς να το κάνεις αλλά σχεδόν ποτέ δεν μπορεί να μπει gloabal πάνω σε Κινέζικη...

• Διαφήμιση
    • Καλησπέρα,

Σε αναζήτηση για καινούριο κινητό, και ενώ αρχικά πήγαινα για huawei p9 lite, άλλαξα γνώμη λόγω έλλειψης gyro, και τώρα σκέφτομαι για το redmi 3s, το οποίο αρχικά εντόπισα μέσω gsmarena

Στις ερωτήσεις μου τώρα:

1. Στο gsmarena μου εμφανίζει το redmi 3s και το redmi 3s prime, όπου το prime έχει fingerprint reader, 32GB , 3GB RAM ενώ το απλό δεν έχει fingerprint και είναι 16GB, 2GB RAM. Κατά τα άλλα τα δύο μοντέλα εμφανίζονται τα ίδια. Στο νήμα αυτό και σε κάποια eshop του εξωτερικού αναφέρονται τα redmi 3s και redmi 3s pro, ενώ σε ελληνικό σκρουτζομάγαζο βλέπω τα redmi 3s με 16GB/2GB RAM και redmi 3s με 32GB/3GB RAM. Είμαι σωστός στο να υποθέσω ότι redmi 3s prime = redmi 3s pro = redmi 3s με 32GB/3GB RAM, δλδ είναι απλά θέμα μάρκετινγκ και υπάρχουν μόνο δύο εκδόσεις του 3s με την πιο μεγάλη σε μνήμη να διαφημίζεται κατά περίσταση ως prime, pro ή 32GB ή ισχύει κάτι άλλο ?

2. Βλέποντας τα χαρακτηριστικά στο gsmarena, για κανένα από τα δύο μοντέλα δεν γράφει ότι υποστηρίζει Bluetooth LE (low energy). Πιθανώς είναι αβλεψία αλλά επειδή είναι απολύτως απαραίτητο λόγω δουλειάς μπορεί κάποιος που έχει το κινητό να επιβεβαιώσει? Νομίζω υπάρχει και σχετικό app στο google play (Xiaomi Bluetooth LE Checker).

3. Επίσης με βάση το gsmarena βλέπω περιορισμένη υποστήριξη στις μπάντες LTE (LTE band 3(1800), 5(850), 40(2300)). Στην Ελλάδα χρησιμοποιούνται οι B20/800, B3/1800 και Β7/2600. Δηλαδή υποστηρίζεται μόνο η μπάντα 3 από τις διαθέσιμες στην Ελλάδα, ή είναι έλλειψη πλήρους περιγραφής στο gsmarena ? Επειδή έχω WIND που κυρίως χρησιμοποιεί τη μπάντα 20 απ'ότι διαβάζω με ενδιαφερει πολύ.

4. Όσον αφορά τα roms, επειδή με βλέπω να το παίρνω αν είναι από ελληνικό σκρουτζομάγαζο (mygad), παρά την όποια διαφορά στην τιμή με σάιτ του εξωτερικού, σύμφωνα με το οποίο το στέλνουν με "Επίσημη Global ROM (Αγγλικό μενού)" .
      - Αυτό σημαίνει ότι έχω official αναβαθμίσεις? Υποθέτω ναι*
      - Google Play Store? Υποθέτω ναι
      - Ελληνικό μενού? Υποθέτω μάλλον όχι, αλλά ίσως να δώσουν στο μέλλον*
      - Ελληνικό πληκτρολόγιο? Υποθέτω ότι βάζω εύκολα κάποιο από Google Play Store. Ποιο θα προτείνατε (όσο το δυνατόν πιο κοντά στην εμπειρία σε stock android) ???

*Δεν θέλω να ασχοληθώ πολύ με το στήσιμο του κινητού για να βάλω custom ελληνικό rom , θέλω να το πάρω και να δουλεύει.
    • @bag67 Και λοιποί όταν λέτε το παράγγειλα με off/unoff rom να φανταστώ εννοείται ότι το γράψατε στα σχόλια όπως όλοι από κάτω από την συσκευή Που Θέλετε να παραγγείλετε δεν υπάρχει περίπτωση να σας περάσουν Ρομ Που θέλετε πάρα μόνο αυτές Που έχουν ήδη μέσα
      Φιλικά πάντα Ευστάθιος
    • Ο/H guantanamo4 έγραψε:

@bag67 Και λοιποί όταν λέτε το παράγγειλα με off/unoff rom να φανταστώ εννοείται ότι το γράψατε στα σχόλια όπως όλοι από κάτω από την συσκευή Που Θέλετε να παραγγείλετε δεν υπάρχει περίπτωση να σας περάσουν Ρομ Που θέλετε πάρα μόνο αυτές Που έχουν ήδη μέσα
      Σε κάποια eshop πχ Vickmall έχει επιλογή Official Chinese/English η Multi Language να επιλέξεις ένα απο τα δύο.
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Κανονικά ναι μπορείς να το κάνεις αλλά σχεδόν ποτέ δεν μπορεί να μπει gloabal πάνω σε Κινέζικη...
      Ευχαριστω για την απάντηση, τωρα που εχω την επίσημη Chinese , ποιος ειναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να βάλω την επίσημη global με ασφάλεια;
    • Διαφήμιση
    • Καλημερα,για να ξεκαθαρισουμε την ύπαρξη των δύο μοντέλων "s",και τα δύο είναι τα ίδια που το μόνο που αλλάζει είναι είναι ή μνήμη ram και ο χώρος αποθήκευσης .
      Ναι την 800αρα συχνότητα δεν την υποστηρίζει,για 4g της wind για επαρχία.Οπως και να'χει εγώ ακόμα στο δικό μου,RN3,με cosmote για λόγους οικονομίας παίζω σταθερά 3g.
      Όσο για rom,ακομα και κάποιος θέλει να παραμείνει σε official καλό είναι να περάσει την rom ξανά μέσω miflash,γιατι κανεις δεν ξέρει τι έχουν κάνει από το κατάστημα μέχρι να φτάσει στα χέρια του,τουλαχιατον να είναι καθαρό.Οδηγοι υπάρχουν και για την εισαγωγή για play store.Οσο για την χρήση ελληνικών ας μην προτιμηθεί ή επονομαζομενη multi αλλά ας ασχοληθεί λίγο κάνοντας εγκατάσταση της Ελληνικής που υπάρχει εδώ,ετσι είσαι ξεγνοιαστος.
    • Ο/H guantanamo4 έγραψε:

@bag67 Και λοιποί όταν λέτε το παράγγειλα με off/unoff rom να φανταστώ εννοείται ότι το γράψατε στα σχόλια όπως όλοι από κάτω από την συσκευή Που Θέλετε να παραγγείλετε δεν υπάρχει περίπτωση να σας περάσουν Ρομ Που θέλετε πάρα μόνο αυτές Που έχουν ήδη μέσα
      Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου,
      απλά εκτος του οτι τσέκαρα την επιλογή στο vickmall για την original chinese-english rom, τους το ζητησα και γραπτώς.
      Τα λέμε :)
    • @filosofos77 ποια ρομ κατάφερες να φλασάρεις με miflash???

• Διαφήμιση