Εννοείται πως όχι.. Τι έχεις κάνει στο κινητό; Το ξεκλείδωσες;Ο/H StathisSe έγραψε:
Παιδια καλησπερα. Μπορω να χρησιμοποοησω το => twrp3.0.2-0_by_mic_ido.img για να φλασαρω την ελληνικη ρομ στο redmi 3s ????
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Ακομα τιποτα... αυριο το παραλαμβανω και θελω να το φτιαξω για ενα φιλαρακι και ψαχνω twrp για να του βαλω την ελληνικη ρομ
-
α) Redmi 3S/3X (land)-------------------------------------------------------> twrp3.0.2-0_by_mic_land
β) Ελληνικές ρομ stable/developer ----------------------------------------> Xiaomi RedMi 3S (Land) -
ευχαριστω
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
@filosofos77 ποια ρομ κατάφερες να φλασάρεις με miflash???
-
λοιπον παιδια αφου ξεκλειδωσα το 1ο μου redmi 3s για τον εναν κολλητο μου τωρα παιδευομαι με τον δευτερο εχω κανει αιτηση και εχω παρει το οκ αλλα μολις ξεκιναω την διαδικαδια δηλαδη να παω σε fastboot μεσω miFlash παταω refresh - flash all μου βγαζει ακαθοριστο σφαλμα (remote:critical partiotion flashing is not allowed) ενω εχω ολες τις απαραιτητες ρομ και προγραματα πριν μια εβδομαδα εγινε το προηγουμενο ξεκλειδωμαΦιλικά πάντα Ευστάθιος
-
-
Ο/H guantanamo4 έγραψε:
λοιπον παιδια αφου ξεκλειδωσα το 1ο μου redmi 3s για τον εναν κολλητο μου τωρα παιδευομαι με τον δευτερο εχω κανει αιτηση και εχω παρει το οκ αλλα μολις ξεκιναω την διαδικαδια δηλαδη να παω σε fastboot μεσω miFlash παταω refresh - flash all μου βγαζει ακαθοριστο σφαλμα (remote:critical partiotion flashing is not allowed) ενω εχω ολες τις απαραιτητες ρομ και προγραματα πριν μια εβδομαδα εγινε το προηγουμενο ξεκλειδωμα
Το ίδιο ακριβώς και εγώ πρόβλημα. Βρήκες λύση?
Στάλθηκε από το GT-S6312 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H DIMITRIS HANIAS έγραψε:
Ο/H guantanamo4 έγραψε:
λοιπον παιδια αφου ξεκλειδωσα το 1ο μου redmi 3s για τον εναν κολλητο μου τωρα παιδευομαι με τον δευτερο εχω κανει αιτηση και εχω παρει το οκ αλλα μολις ξεκιναω την διαδικαδια δηλαδη να παω σε fastboot μεσω miFlash παταω refresh - flash all μου βγαζει ακαθοριστο σφαλμα (remote:critical partiotion flashing is not allowed) ενω εχω ολες τις απαραιτητες ρομ και προγραματα πριν μια εβδομαδα εγινε το προηγουμενο ξεκλειδωμα
Στάλθηκε από το GT-S6312 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
@StathisSe Συνονόματε από διαφορετικά account είναι ο καθένας το δικό του δεν είναι από το ίδιοΦιλικά πάντα Ευστάθιος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0