Απο Σεπτέμβρη θα έχω το redmi 3S (2/16) και θα ετοιμάσω μία παρουσίαση... ήδη μου έχει στείλει ένα παλικάρι ( δεν θυμάμαι το όνομά του τώρα) υλικό και φώτο από το δικό του.
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Το κινητό είναι με τη rom του minideal (unofficial) MIUI 7.3.10.0.0 (MALCNDE) stable. Έτσι όπως είναι κάνω λογαριασμό στην Xiaomi και μετά; Ο bootloader όπως φαίνεται και στη φώτο είναι ξεκλείδωτος. Οπότε, αν καταλαβαίνω καλά, πρέπει αναγκαστηκά να περάσω την κινέζικη developer, να κλειδώσει το bootloader και μετά να κάνω τη διαδικασία της αίτησης. Τα λέω καλά ή λέω βλακείες;Ο/H geoanto555 έγραψε:
Την αίτηση την κάνεις όποτε θέλεις..
Το ξεκλείδωμα μπορείς να το δοκιμάσεις και με την stable αν και έχεις λιγότερες πιθανότητες.
-
Κάνεις άιτηση σήμερα κ όλας...
Μέχρι να πάρεις απάντηση πρέπει να περάσεις την developer (official) για να κλειδώσει και ο bootloader.
Μετά ξεκλειδώνεις, και περνάς ότι θέλεις.
Μην μπερδεύεις την αίτηση με το ξεκλείδωμα.. δεν έχουν καμία σχέση.. -
Οπότε κάνω την αίτηση όπως είμαι. Όταν έρθει η έγγριση τι περιθώρια έχω για ξεκλείδωμα; Το κινητό το δουλεύει η σύζυγος και θέλει τα Ελληνικά. Οπότε το ιδανικό θα ήταν να μείνει όπως είναι κι όταν έχω τον κωδικό για ξεκλείδωμα, να περάσω την official.
-
Όποτε θέλεις το ξεκλειδώνεις δεν έχεις χρονικό περιθώριο....Ο/H stevelo έγραψε:
Όταν έρθει η έγγριση τι περιθώρια έχω για ξεκλείδωμα;
-
Οπότε βουρ για την αίτηση και βλέπουμε.
-
μολις πάρεις έγκριση για unlock το τσιμπάς ένα απόγευμα που δεν θα τι χρειάζεται και σε 2-3 ώρες χοντρά θα έχεις βάλει την ελληνική.
-
Θα αλλάξεις κινητό Ανέστη;Ο/H NasDriver έγραψε:
Απο Σεπτέμβρη θα έχω το redmi 3S (2/16)
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Οχι ακόμα... προσθήκη στις είδη υπάρχουσες είναι
Τελικά η ανιψιά ήθελε και finger print για "φιγούρα" φυσικά
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Οχι ακόμα...
OffTopicΚάποια στιγμή φίλε πρέπει να αλλάξουμε κι εμείς κινητό.
Κανένα με καλύτερη κάμερα & αυτονομία.
Υστερα θα χρειαστούμε και adaptors για πρίζες.
Οπότε τσουπ κι ένα καφεδάκι στα Μικελ
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
OffTopicνα δούμε τις νέες αφίξεις από Σεπτέμβρη... και να πιούμε καφέ να τις "θάψουμε" πρώτα
-
Έγινε και η αίτηση για το ξεκλείδωμα. Ευχαριστώ παιδιά για τις οδηγίες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0