Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
-
Ανθρακες...... Refresh.. Flash....... Error
-
-
geopas...
σιγουρα είναι το redmi 3S ?
Στο about phone το δείχνει σαν redmi 3...
Έχεις το κουτί του και το αυτοκόλλητο που είχε από πίσω από την συσκευή ? -
Καταρχήν οπως σου λέει και ο φίλος τσεκάρει ποια συσκευή εχεις. Δεύτερον τσεκάρει αν εχεις κλειδωμένο bootloader. Τρίτον τι συσκευή οταν περνας την ρομ την εχεις σε fastboot η σε download mode?
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
3S μου είπε ο ξάδελφος εν αρχή , αλλά τώρα που τον πήρα τηλέφωνο δεν είναι βέβαιος και ψάχνει να βρεί το κουτί .
Θα επανέλθω αλλά που μπορεί να παίζει . Η Ρομ γιά 3S που κατάβασα γιά παράδειγμα ?
Ο bootloader είναι κλειδωμένος και σε fastboot και σε download mode παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα . -
μην συνεχίζεις αν δεν δούμε ποιά συσκευή είναι τελικά και μάλλον είναι το redmi 3 όποτε τόση ώρα προσπαθούσες να περάσεις λάθος ρομ.
Αν το ανοίξεις και το συνδέσεις στον υπολογιστή με τι όνομα το εμφανίζει στον υπολογιστή και στο mi pc suite ? -
Επιμένουμε να τσεκάρεις το τηλέφωνο για να κατεβάσεις και την ανάλογη ρομ. Οταν σιγουρευτείς μπορείς να κάνεις ότι και εγώ. Μετά από πολύ ψάξιμο και διάφορα μηνύματα στο mi flash δοκίμασα να κάνω ότι λέει ο φίλος στο how to/ οδηγοί στο θέμα για το Κινητό μας. Και μόνο ετσι πέρασα developed rom ξεκλείδωσα bootloader και πέρασα twrp και μετά ελληνική rom. Μόνο μία παρατήρηση. Οταν θα δουλεύεις το twrp μην σου κλείσει η οθόνη γιατί κολλάει η διαδικασία. Απενεργοποίησε στα settings του twrp την απενεργοποίηση οθόνης.
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
εδω θα βρεις τις διαφορές redmi 3 vs redmi 3S
m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7862&idPhone2=8250
Βάλε το cpu-z από το play store και ανέβασε φώτο με τα χαρακτηριστικά του... ειδικά την cpu που έχει -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0