δεν μπορω να φλασαρω την developer οπως φαινεται στο πιο πανω ποστ μου.για να μπορεσω μετα να ξεκλειδωσω κλπ κλπ.
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
Είσαι σίγουρος ότι οι drivers εχουν εγκατασταθεί σωστά; εάν ναι, δοκίμασες να φλασάρεις με την επιλογή "flash all except data and storage"; εμένα με αυτή την επιλογή δούλεψε.
Και επίσης τσέκαρε το path που έχεις αποσυμπιέσει την developer rom να μην έχει κενά. Θα σου πρότεινα να το οναμάσεις με ένα απλό όνομα π.χ. landrom -
-
όταν βάλεις το κινητό σε download mode στο device manager στα serial ports θα πρέπει να το βλέπεις με τον κωδικό 9008.
επίσης για να εγκατασταθούν σωστά οι drivers θα πρέπει να έχεις κάνει disable τους Driver Signature Enforcement in Windows 7/8/10 64-Bit και μετά να εγκαταστήσεις το miflash και το Misuite.
Δες προσεκτικά και βήμα-βήμα τις οδηγίες εδώ: Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) -
δεν το εχω δοκιμασει αυτο το download mode στο miflash μπαινω με fastboot στο τηλεφωνο.
κατεβαζω μια πιο παλια developer να δοκιμασω και μετα θα το τσεκαρω για το download mode και τους drivers. -
-
Μα για να φλασάρεις fastboot rom θα πρέπει να το κάνεις από το download mode όπως λέει ο οδηγός που σου έστειλα στο προηγούμενο μήνυμα.
-
-
Εγκατέστησα την Ελληνικη developer με αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method), προχθές.
Οσον αφορά τους drivers, προκειμένου να "δώ" το Redmi 3S μου στον υπολογιστή ( windows 10), πήγα με βάση κάποιο άλλο οδηγό, απο το φόρουμ (Αυτόν που ξεκινάς την συσκευή σου σε recovery mode, πατάς download κ.λ.π.
Στο Μi suite δεν έχω καταφέρει να μπώ ακόμα. ΛΟΛ
Αυτό πού βλέπω εδώ και δύο μέρες ( χωρίς να είμαι υπερχρήστης) είναι ότι με την Ελληνική GTV 6.8.18 Developer ( την οποία εγκατέστησα μετα φόβου) δεν έχει κανένα πρόβλημα το κινητό και πάει σφαίρα μετά το wipe cache που έκανα.
Πληροφοριακά, όταν παρέλαβα το κινητό, ετρεχε την Global 7.3.10.0.0 MALCNDE. Επίσης παρά την έγκριση για ξεκλειδωμα του bootloader ( ηρθε με sms σε δύο μέρες), η σχετική εφαρμογή μου πέταξε ένα"δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα η συσκευή σας" ( Δεν ήξερα πως τσεκάρεις αν είναι κλειδωμένος ο BL).
Τα συγχαρητήρια μου σε όσους εργάσθηκαν και έργάζονται στο φόρουμ αυτό και στα σαίνια που μας δίνουν τόσο καλές Rom "στο πιάτο", εύχομαι, πάντα τέτοια! -
Ο/H Ale george έγραψε:
δεν το εχω δοκιμασει αυτο το download mode στο miflash μπαινω με fastboot στο τηλεφωνο.
κατεβαζω μια πιο παλια developer να δοκιμασω και μετα θα το τσεκαρω για το download mode και τους drivers.
Σε καμια ωρα το πολύ θα είμαι σπιτι αν θέλεις δοκιμάζουμε μαζί και το φτιάχνουμε
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ !
θα κανω ενα διαλειμα γιατι ειναι τοσες πολλες οι παραμετροι που πρεπει να συντρεχουν και τα εχω φτυσει.
θα επανελθω ..
dimitri ευχαριστω. -
Ο/H Ale george έγραψε:
παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ !
θα κανω ενα διαλειμα γιατι ειναι τοσες πολλες οι παραμετροι που πρεπει να συντρεχουν και τα εχω φτυσει.
θα επανελθω ..
dimitri ευχαριστω.
Είναι απλά τα πράγματά απλά εχεις διαβάσει πολλά και εχεις θολώσει. Μόλις πάω σπιτι σου στέλνω και τα περνούμε ένα ένα από την αρχή
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0