Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)

• Ο/H Ale george έγραψε:

οκ θα το μελετησω πρωτα και αν χρειαστει θα επανελθω .
      ευχαριστω!!! 8o 8o 8o
      Αφού κατάφερες και έβαλες την τελευταία china dev rom και έχεις πάρει την έγκριση για ξεκλέιδωμα του bootloader, για το επόμενο στάδιο που είναι το ξεκλείδωμα του BL ακολουθείς αυτόν τον οδηγό Ξεκλείδωμα του Bootloader. από το 2ο βήμα και μετά.

Προσοχή έχει σημασία να έχεις κάνεις login στο mi account του κινητού σου με το ίδιο id που κάνεις login και στο mi unlock tool.
    • Μιας και ήρθε η έγκριση για ξεκλείδωμα (2 ημέρες αναμονή!!!) είπα να στρωθώ στο διάβασμα.
      Το κινητό είναι με 3GB/32GB ram/rom, αν αυτό έχει σημασία.
      Έχω κατεβάσει το .zip της "land_images_6.8.18_20160805.0000.29_6.0_cn_5cf1babb23" rom και την έχω αποσυμπιέσει στο C του PC μετονομάζοντας το φάκελο σε ido. Ήδη απενεργοποίησα τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής των win7 x64 και έτρεξα τα MiFlash (Miphone) και UniversalAdbDriverSetup.
      Από όσα έχω διαβάσει και με έχετε συμβουλέψει, καταλαβαίνω πως είμαι έτοιμος να φλασάρω την official να κλειδώσω τον bootloader ακολουθώντας τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido).

Παρακαλώ κάποιος ας ελέγξει την ορθότητα των βημάτων μου μην κάνω καμιά "πατάτα"
    • Το κομμάτι που μπαίνει σε edl mode και φαίνεται στις συσκευές του υπολογιστή σαν .....9008 είναι ΟΚ ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Το κομμάτι που μπαίνει σε edl mode και φαίνεται στις συσκευές του υπολογιστή σαν .....9008 είναι Ο
      Δεν το δοκίμασα ακόμη, απλά θέλω να βεβαιωθώ πως αυτή είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω.
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H Gylmos έγραψε:

Ευχαριστώ για τις ευχές.
      Πέρασα την GTV χωρίς να κλειδώσω - ξεκλειδώσω.
      καινουργια συσκευή ή από δεύτερο χέρι ?
      Αν είναι καινούργια είχε ξεκλειδώθει με official τρόπο ?
      Καινούργια ελπίζω, απο aliexpress. Το μόνο που ζήτησα απο τον πωλητή ήταν να έχει Ελληνικά.
      Ηρθε με την Global stable 7.3.10.0.0 MALCNDE, η οποία έχει Ελληνικά.
      Δεν γνωρίζω αν ήταν ξεκλείδωτος o Bootloader κι αν είχε ξεκλειδωθεί με official τρόπο. Οπως έγραψα παραπάνω,
      μετά την λήψη του sms έκρισης, έτρεξα το miflash unlocking tool και μου έβγαλε ότι δεν χρειάζεται unlocking.
      Βλέποντας πάντως ένα slider στις επιλογές για προγραμματιστές που λέει "OEM unlocking",
      το είχα σύρει στην θέση "ΟΝ", πριν το συνδέσω στον υπολογιστή μου.
      Images
      • Στιγμιότυπο οθόνης (8).png

97,19 kB, 1.600×900, viewed 74 times
    • Ο/H Gylmos έγραψε:

Καινούργια ελπίζω, απο aliexpress. Το μόνο που ζήτησα απο τον πωλητή ήταν να έχει Ελληνικά.
      Δεν γνωρίζω αν ήταν ξεκλείδωτος o Bootloader κι αν είχε ξεκλειδωθεί με official τρόπο. Οπως έγραψα παραπάνω,
      μετά την λήψη του sms έκρισης, έτρεξα το miflash unlocking tool και μου έβγαλε ότι δεν χρειάζεται unlocking.
      Βλέποντας πάντως ένα slider στις επιλογές για προγραμματιστές που λέει "OEM unlocking",
      το είχα σύρει στην θέση "ΟΝ", πριν το συνδέσω στον υπολογιστή μου.
      Ωχ

Έκανες ότι δεν έπρεπε

Δεν θέλουμε να έχει Ελληνικά αλλά Επίσημη Ρομ.Ούτε ξεκλείδωτο το θέλουμε :D
      Άρα εσύ θα το ξανακλειδώσεις μέσω Fastboot Rom και μετά θα ακολουθήσεις τη διαδικασία που πρέπει γιατί μετά λογικά θα καταλήξεις σε softbrick
    • Ο/H Gylmos έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H Gylmos έγραψε:

Ευχαριστώ για τις ευχές.
      καινουργια συσκευή ή από δεύτερο χέρι ?
      Αν είναι καινούργια είχε ξεκλειδώθει με official τρόπο ?
      Δεν γνωρίζω αν ήταν ξεκλείδωτος o Bootloader.

Ακριβώς ετσι ήρθε και το δικό μου. Οσο και να προσπάθησα να τον κλειδώσω το miflash έβγαζε συνέχεια σφάλματά. Μόνο με τον ξένο οδηγό flash & unbrick στο how to στο θέμα του κινητό μας κατάφερα να περάσω official και να ξεκλείδωσω bootloader

Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H DIMITRIS HANIAS έγραψε:

Ο/H Gylmos έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H Gylmos έγραψε:

Ευχαριστώ για τις ευχές.
      καινουργια συσκευή ή από δεύτερο χέρι ?Αν είναι καινούργια είχε ξεκλειδώθει με official τρόπο ?
      Καινούργια ελπίζω, απο aliexpress. Το μόνο που ζήτησα απο τον πωλητή ήταν να έχει Ελληνικά.Ηρθε με την Global stable 7.3.10.0.0 MALCNDE, η οποία έχει Ελληνικά.
      Δεν γνωρίζω αν ήταν ξεκλείδωτος o Bootloader.
      Ακριβώς ετσι ήρθε και το δικό μου. Οσο και να προσπάθησα να τον κλειδώσω το miflash έβγαζε συνέχεια σφάλματά. Μόνο με τον ξένο οδηγό flash & unbrick στο how to στο θέμα του κινητό μας κατάφερα να περάσω official και να ξεκλείδωσω bootloader

Ωχ, αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια. Και το δικό μου (της Συζύγου) με αυτή τη rom ήρθε (7.3.10.0.0 MALCNDE) και ξεκλείδωτο και ετοιμάζομαι σήμερα να περάσω official για κλείδωμα.
    • Και που είναι το πρόβλημα σου?

• Για να μην ακολουθείτε ξένους οδηγούς..... :gamer:
      Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land)

Αν δείτε κανα λάθος ή τίποτα περίεργο ενημερώστε με....

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Για να μην ακολουθείτε ξένους οδηγούς..... :gamer:
      Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land)

Αν δείτε κανα λάθος ή τίποτα περίεργο ενημερώστε με....
      Κατά την εγκατάσταση της νέας rom με το TWRP και στο advanced wipe για "καθαρή" εγκατάσταση πρέπει να τσεκάρουμε και system, και internal storage. Στη συνέχεια βέβαια θα έχουμε πρόβλημα στην εγκατάσταση (βγάζει σφάλμα). Οπότε κλείνουμε το τηλ. από το TWRP και στη συνέχεια ξαναμπαίνουμε στο TWRP και πάμε κατευθείαν στην επιλογή install. Για να μην παραξηγηθώ, το έχω κάνει πολλές φορές στο άλλο τηλ. μου (lenovo A806) και δουλεύει τέλεια. Αλλιώς μένουν "σκουπίδια" από την προηγούμενη rom. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για το xiaomi.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H stevelo έγραψε:

Κατά την εγκατάσταση της νέας rom με το TWRP και στο advanced wipe για "καθαρή" εγκατάσταση πρέπει να τσεκάρουμε και system, και internal storage.
      Σαν ιδέα δεν είναι κακή .. απλά στην περίπτωση αποτυχίας θα έχουμε θέμα..
      Το system συνήθως το κάνουμε σε περίπτωση που πάμε σε άλλο "είδος ρομ".. Για το internal δεν σχολιάζω.. άστο..

Σε ένα φόρουμ να ξέρεις μιλάς με άτομα που έχουν γνώσεις , αλλά μιλάς και με κάποιους που δεν το κατέχουν....
      Αν με καταλαβαίνεις.... όλα οκ.