Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Μιλάω για μετά το στήσιμο αλλά ναι με Αγγλικά.
Ο αδελφός μου δεν ήθελε Ελληνικά και του το άφησα όπως ήταν
Φυσικά όταν έβαλα το δικό μου λογαριασμό το δέχθηκε. Απλά δεν τον αφήνει να κάνει νέο από εκεί. -
-
ακομα δεν εχει βγει stable v8 miui εδω στο φορουμ
-
Προς πληροφορία όσων τυχόν αντιμετωπίσουν το ίδιο θέμα, προσπαθώντας να κλειδώσω τον Bootloader, έτσι ώστε να προχωρήσω μετά σε official ξεκλείδωμα του,
έπραξα ως ακολούθως:
1. Εγκατέστησα την τελευταία China developer rom ( για να δω αργότερα, ότι δεν κλείδωσε ο Bootloader) οπότε,
2. Ακολούθησα αυτον τον οδηγό How To Check Boot loader Lock Status & Relock - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum , στο βήμα "6" του οποίου έχει εντολή για κλειδωμα (Κλείδωσε έτσι)
3. Ετρεξα μετά το Miflashunlock και έγινε official ξεκλειδωμα του BL.
Η συσκευή μου είναι το Redmi 3S, 3 GB Ram/ 32GB ( LAND) και μου ήρθε με την 7.3.10.0.0 MALCNDE. -
Ο/H akalyptos03 έγραψε:
ακομα δεν εχει βγει stable v8 miui εδω στο φορουμ
Δεν μιλάω για εδώ.
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
-
Ήρθε το νέο μέλος και ήδη ετοιμάστηκε... Η σύζυγος τρελάθηκε αν και λογικό με το κινητό που είχε πριν(προερχόμενη από LG D325)....Επίσης κι εγώ ήμουν συγκρατημένος με το τι επιδόσεις θα είχε αλλά τελικά για ακόμα μια φορά η mother Xiaomi μου έβαλε γυαλιά....Για την ιστορία απο minideal στα 160€ απο την EU Werehouse(Ελλάδα δλδ) και ήρθε με "πειραγμένη"(7.5.4.0.0 Global) αν και ζήτησα official china dev, στην οποία "πειραγμένη" σκαλίζοντας την ανακάλυψα ότι στους "συνεργάτες" είχε τους δικούς μας ανθρώπους @MIUI_ART @dnomikos και @maddoctor όπως δλδ εμφανίζετε και στις δικές μας rom άρα κάτι "βρόμικο" κάνουν εκεί στο minideal και μάλιστα με unlocked bootloader πιθανολογώ με unofficial method γιαυτό κι εγώ ακολούθησα την σίγουρη οδό που όλοι ξέρουμε με ξανακλείδωμα κτλ κτλ.....Αυτά τα λίγα..δεν θα κάνω και review...:Dἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0