Καλησπέρα! Σκέφτεται η κοπέλα μου να παραγγείλει τη συσκευή και θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει και αν έχουν τρομερές διαφορές οι 2 εκδόσεις μεταξύ τους...
Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
-
-
-
πρωτου προβω σε οποιαδηποτε κινηση , εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα και τωρα ειμαι στην αναμονη, αλλα σκεφτομαι να περασω την official stable
να ακολουθησω κανονικα τον οδηγο ;;
Xiaomi MIUI Official Forum -
-
Καλησπερα παιδια, παρελαβα πριν λιγες μερες το redmi 3s 3/32, αλλα δεν προλαβα ακομα ν' ασχοληθω λογω εξεταστικης. Το ζητησα και μου ηρθε με την official english/chinese 7.3.10 και εκανα και το update σε 7.5.κατι νομιζω. Εχω 2 ερωτηματα.
1) Αυτο που θελω ειναι να περασω την Official Global stable που βγηκε πριν λιγες μερες. Για να τη φλασαρω θελει ξεκλειδωμα ο bootloader ή αυτη η διαδικασια ειναι για να βαλεις dev roms;
2) Παρ'ολο που βαζω το λογαριασμο της google στο playstore, μου ζηταει να γινει καποιο authentication. Γνωριζει κανεις τι ειναι αυτο; -
@hellmore, υπάρχει...όπως και η ελληνική με φουλ ελληνικά
@Saloufardos, unlock χρειάζεσαι για να βάλεις άλλη ρομ πλην των official china και global...η china rom δεν τα πάει και τόσο καλά με το google play store... -
Περιμενω την απαντηση στις αιτησεις που εχω κανει για unlock του bootloader , οποτε μεχρι τοτε επειδη @@@@@ το κινητο απο καποιες εφαρμογες που εχει μεσα, τι προτεινεται να κανω ωστε να γινει μια εκκαθαριση αυτων;
-
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) αυτο τον οδηγο πρεπει να ακολουθησω;
-
Ναι, αλλά θα μείνεις με μία συσκευή καθαρά με Κινέζικα...ούτε play store θα έχει ούτε τίποτα...γνώμη μου κάνε υπομονή μέχρι να πάρεις έγκριση.
-
2 με 4 μέρες βαριά βαριά κάνει η έγκριση.....ξέρω πως είναι να περιμένεις αλλά είναι το καλύτερο....Την πρώτη φορά με Xiaomi είναι λίγο δύσκολα, μετά το πρώτο κινητό όμως ξέρεις πως να κινηθείς....
σ.σ. Είδα ότι είναι το δεύτερο....καλά δεν έβαλες μυαλό εσύ;;;ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Υπομονη τοτε, ναι το 2ο ειναι αλλα το πρωτο ηταν δεν ειχε bootloader για να ξεκλειδωσεις. Οσον αφορα το verify της συσκευης εβαλα το IMEI και το S/N και μου εβγαλε οτι ειναι ενα redmi 3s gold οποτε πιστευω οτι ειναι γνησιο.Αλλα σε αυτη την διαδικασια δεν σκαναρει το Qrcode
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0