Γενική συζήτηση για το Redmi 3S (Land)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Καλησπέρα παιδια., εχεις κανείς πρόβλημα με την σουιτα της εταιρίας.. Δεν μου αναγνωριζει το 3s της γυναίκας μου, μου λέει πως πρέπει να κάνω update την συσκευή μου, το δικό μου το πιάνει αμέσως παλι κανονικά! Καμία ιδέα?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkο εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο -
-
-
@geoanto555 Γιωργο αφου σε ξανα ευχαριστήσω για τον χρονο σου και την υπομονη σου δημοσια για το 3σ που μουλαρωοε εχω μια ακομα ερωτηση: μετα το update σε dev καλο ειναι να γινει και ενα factory reset συμφωνείς;Xiaomi RN3 pro 32Gb
-
Ο/H astrah έγραψε:
μετα το update σε dev καλο ειναι να γινει και ενα factory reset συμφωνείς;
-
Βρήκα pc με win64bit και πριν προχωρήσω να κανω μια δυο ερωτησουλες ακόμα,
μια που ειναι η μέρα μου σήμερα...
Στο link για το twrp3.0.2-0_by-mic-land.zip να το ανοίξω με το zip extractor ή με κάποια άλλη εφαρμογή?
Επίσης πια απο τις δύο ρομ προτείνετε να βαλω, την V8_Stable-V8.0.2.0.zip ή την V8_Stable-V7.5.1.0.zip ?
Ευχαριστώ.
-
-
Ο/H panos. έγραψε:
Καλησπέρα , εαν το χτυπήσετε απαλά γύρω απο το δακτυλικό αποτύπωμα κανει ήχο σαν κουδούνισμα ή τρίξιμο;
Ευχαριστω -
-
Ο/H astrah έγραψε:
Σε βιντεο που βρηκα φαινεται πολυ πιθανο να ειναι η ταινια που παει στο fingerprint scanner.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0